5 razloga zašto je MARK scrub idealan novogodišnji poklon


Verovatno i ti voliš ovu novogodišnju atmosferu. Tu su slave, dolazi i Božić. Slučajno zaboravljamo na dijete, uživamo u bogatim trpezama i dobrom vinu. Tu je i kupovina poklona. Nikoga ne smemo zaboraviti.  Svi se trudimo da sebi i svojim najbližima priuštimo samo ono najbolje.  Dekoracija kuće, spremanje ručkova i večera. Ah, ta praznična atmosfera. Žene tada često zaboravljaju na sebe.  Da li si se ikada zapitala kako ta novogodišnja atmosfera utiče na tvoju kožu?

Da li je i kako štitiš od hladnoće? Možeš svake večeri pre spavanja na nju da staviš sve hidratantne kreme ovoga sveta. Možeš piti i najmanje tri litra vode dnevno.  Možeš sve probati, ali ujutru kada ustaneš i pogledaš malo bolje, videćeš da ipak nije sve uredu. Postoji li rešenje za ovaj problem? Da, postoji. Rešenje za ovu situaciju može biti topla kupka i MARK - potpuno prirodni piling od kafe. Evo 5 razloga zašto je to tako.

1. Kofein  – kafa protiv celulita

Osnovni sastojak bilo kog MARK-a je kafa - robusta. Visoka koncentracija kofeina iz najfinijih  pažljivo odabrabnih zrna kafe robuste pobolјšava cirkulaciju krvi  i čisti tvoju kožu od toksina. Sprečava pojavu celulita, akni, psorijaze, ekcema i pospešuje rad vena. Treba da znaš da je kafa nepresušni izvor antioksidanata i kao takva sprečava pojavu bora na tvojoj koži.  

Idealan poklon za ženu - Kafa protiv celulita
     

2. Ulјa – Bademovo i kokosovo ulje hidriraju kožu

Pored kafe, dva vrlo važna MARK-ova činioca su bademovo i kokosovo ulјe. Hladno ceđeno bademovo ulje ima visoke umirujuće i regeneracione učinke na tvojoj koži. Zahvaljujući visokoj koncetraciji vitamina A, E i D hrani i hidrira oštećenu kožu čineći je mekom i glatkom. Zahvaljujući njemu, tvoja koža će biti meka i svilenkasta tokom cele zime. Kokosovo ulјe čuva tvoju kožu od  glјivica i bakterija.  Potpuno je prirodno i sadrži obogaćene masne kiseline koje omekšavaju i hidriraju kožu bez začepljenja pora. Vrlo efikasano deluje i protiv infekcija tvoje kože.

Hidriranje kože - Bademovo i kokosovo ulje

3. Slatko & slano – lečenje akni i osipa na koži

Kožu ne treba samo hidrirati, treba je osloboditi od raznih i opasnih nečistoća, odnosno mrtvih ćelija. MARK to čini uz pomoć  smeđeg šećera i morske soli. To su njegova dva vrlo važna sastojka i ujedno strašan tandem koji čisti pore i stimuliše protok krvi. Treba napomenuti i to da morska so efikasno uništava bakterije koje uzrokuju akne, te da se efikasno bori protiv pustula i osipa na tvojoj koži.

Lečenje akni i osipa na koži

4. Vitamini – preventivna zaštita kože

Ništa bez vitamina. Svi ih preporučuju, a MARK ih daruje tvojoj koži. Pored kafe robuste, jedan od najvažnijih MARK-ovih sastojaka je vitamin E. Ovaj 100% prirodni vitamin  je veoma jak antioksidant  koji  poboljšava strukturu tvoje kože i ujedno je štiti  od raznih negativnih uticaja okoline.

Vitamini za preventivnu zaštitu kože

5. Miris – opuštajući piling za lice i telo

Sastavni deo novogodišnje atmosfere su ukusi.  Mnogi će reći, „džaba ukusa kada nema mirisa“. Ova teorija za tvog MARK-a ne važi. MARK je trenutno dostupan u četiri nedoljiva mirisa, kafe, kokosa, citrusa i čokolade.  Za početak probajte jedan. Bilo koji. MARK  vam garantuje da ćete posle njega poželiti da probate i ostale.  U svakom slučaju tu je i prelepi novogodišnji MARK paket.  

Daruj svojoj koži fenomenalan novogodišnji dar. Garantujem ti  da ga se nećeš odreći  čak ni nakon praznika. Potpuno prirodni  piling od kafe MARK  i ti, sami u tvom kupatilu. Samo zamisli to uživanje. On će voditi računa o tvojoj koži, a ti ćeš konačno moći da se opustiš i uživaš! Bez obzira kakva je godina iza tebe, sada imaš priliku da je završiš uz neverovatno opuštanje. Dočekaj novu 2017- tu opuštena i budi u njoj srećna. Ne zaboravi da se po jutru dan poznaje ☺ Vreme je za MARK-a i tvoju jako uspešnu 2017-tu godinu!