Aromaterapija sa MARK-om


 

 

ETERIČNA ULJA CITRUSA

Zdravo draga,

Da li si znala da aromaterapija može da stvori čuda? Moć eteričnih ulja jača metabolizam i održava balans i harmoniju celog organizma. Ako si radoznala da probaš, savetujem ti da koristiš visoko kvalitetna ulja koja su čista i prirodna.

Kako da znaš koje ulje je dobro?

Obično se prodaju u tamnim bočicama kako bi se sprečilo izlaganje ulja svetlosti.

Kako da napravite sebi uživanje u aromaterapiji?

Od svih mogućnosti da uživate u mirisima, aroma lampe su najpopularnije. Upalite sveću u lampi i zagrejte malo vode, pa dodajte nekoliko kapi ulja. Eterična ulja će se postepeno oslobađati i moći ćete da uživate u mirisima.

Ako se ne osećate baš najbolje, stavite nekoliko kapi ulja na šal ili maramu i lagano dišući uživajte u mirisima. Ili stavite svoj omiljeni miris u posudu tople vode, nagnite se preko posude, pokrijte glavu peškirom i udahnite duboko nekoliko puta. Nakon samo par minuta osetićete se preporođeno.

aromaterapija

Aromaterapija s MARK-om?

Da draga! U svim mojim pilinzima naći ćeš eterično ulje badema, odnosno kokosa. MARK Coffee Citrus u sebi sadrži i  eterična ulja citrusa. Ako se odlučiš da kupiš MARK piling za lice, u njemu ćeš pored bademovog i kokosovog pronaći još i eterično ulje avokada, ulje jojobe, odnosno ulje čajevca. Zamisli da još uz sve to dobijaš tretaman vitaminom E, morskom soli i smeđim šećerom.

Ako mi ne veruješ na reč, izvoli poruči me i dozvoli mi da otklonim i najmanju sumnju u mene. P.S. Kožu ću ti srediti gratis! :) 

Tvoj MARK