JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Aromaterapija sa MARK-om

Aromaterapija sa MARK-om

17 Septembar, 2017

 

 

ETERIČNA ULJA CITRUSA

Zdravo draga,

Da li si znala da aromaterapija može da stvori čuda? Moć eteričnih ulja jača metabolizam i održava balans i harmoniju celog organizma. Ako si radoznala da probaš, savetujem ti da koristiš visoko kvalitetna ulja koja su čista i prirodna.

Kako da znaš koje ulje je dobro?

Obično se prodaju u tamnim bočicama kako bi se sprečilo izlaganje ulja svetlosti.

Kako da napravite sebi uživanje u aromaterapiji?

Od svih mogućnosti da uživate u mirisima, aroma lampe su najpopularnije. Upalite sveću u lampi i zagrejte malo vode, pa dodajte nekoliko kapi ulja. Eterična ulja će se postepeno oslobađati i moći ćete da uživate u mirisima.

Ako se ne osećate baš najbolje, stavite nekoliko kapi ulja na šal ili maramu i lagano dišući uživajte u mirisima. Ili stavite svoj omiljeni miris u posudu tople vode, nagnite se preko posude, pokrijte glavu peškirom i udahnite duboko nekoliko puta. Nakon samo par minuta osetićete se preporođeno.

aromaterapija

Aromaterapija s MARK-om?

Da draga! U svim mojim pilinzima naći ćeš eterično ulje badema, odnosno kokosa. MARK Coffee Citrus u sebi sadrži i  eterična ulja citrusa. Ako se odlučiš da kupiš MARK piling za lice, u njemu ćeš pored bademovog i kokosovog pronaći još i eterično ulje avokada, ulje jojobe, odnosno ulje čajevca. Zamisli da još uz sve to dobijaš tretaman vitaminom E, morskom soli i smeđim šećerom.

Ako mi ne veruješ na reč, izvoli poruči me i dozvoli mi da otklonim i najmanju sumnju u mene. P.S. Kožu ću ti srediti gratis! :) 

Tvoj MARK
translation missing: sr.blogs.article.additional_articles

Da li piling od kafe uklanja celulit?
Da li piling od kafe uklanja celulit?

23 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako se zauvek rešiti bubuljica?
Kako se zauvek rešiti bubuljica?

16 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?
Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?

04 Avgust, 2018

Čitaj...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България