JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Da li piling od kafe uklanja celulit?

Da li piling od kafe uklanja celulit?

23 Avgust, 2018

Ćao draga,

Nikako da te pitam da li imaš problema sa celulitom? Celulit, odnosno deformitet kože koji podseća na pomorandžinu koru spada u najveće neprijetelje ženske populacije. Nastaje kao posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Narodnim jezikom rečeno, celulit se na koži javlja zbog slabe cirkulacije krvi i gomilanja masnoća.

Kako se rešiti celulita?

Ako želiš da se rešiš celulita, pre svega neophodno ti je da poboljšaš cirkulaciju, a morala bi malo da povedeš računa i oko svoje ishrane. Fizička aktivnost je jedini pravi način za poboljšanje cirkulacije. Trčanje, plivanje, klizanje i brzo hodanje pokreću gotovo sve mišiće ljudskog tela i samim tim poboljšavaju cirkulaciju krvi.

Što se tiče hrane, najbolje bi bilo da jedeš što više voća i piješ dosta tečnosti. Važni faktori u borbi protiv celulita mogu da budu tuširanje i masaža. 

Masaža pod mlazom tople vode u tuš kabini ili kadi može da bude jedan pravi mali tretman protiv celulita. Ako uz tuširanje i masažu dodaš i piling, ne samo da ćeš se rešiti celulita, već ćeš posle par tretmana dobiti prelepu i zdravu kožu.

Da li piling od kafe uklanja celulit?

Osnovni sastojak MARK scrub pilinga je kafa. Zahvaljujući kofeinu, prirodnom alkaloidu, kafa ima stimulativno dejstvo na tvoju kožu. Nepresušni je izvor antioksidanata i kao takva utiče na poboljšanje cirkulacije, te samim tim podstiče razgradnju masnih ćelija, koje se "lepe" na tvoje butine, stomak i zadnjicu. Pored toga, kafa podstiče i izbacivanje nakupljene vode iz organizma. Sve to sprečava i pojavu bora i otvara jako uspešnu i vrlo efikasnu borbu protiv celulita.

Ostaje ti samo da poručiš jednu kesicu MARK Coffee Original pilinga od kafe, pažljivo je otvoriš, uzmeš na vlažne dlanove i nežno naneseš na svoje noge i butine. Potrudi se da sledeći korak bude masaža štipanjem koja bi trebala da traje bar 5 minuta. Kada završiš masažu, pažljivo me isperi. Radi ovo bar dva puta nedeljno i primetićeš promene već posle tri nedelje.

P.S. Nemoj da zaboraviš da mi pošalješ neku našu zajedničku fotkicu! ;)

Tvoj MARK

 

 

 English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България