JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Jesenji detox i piling od kafe

Jesenji detox i piling od kafe

07 Novembar, 2017

piling tela

Ćao draga,

Da li i tebi poslednjih dana ponestaje energija? Ne izlazi ti se iz lepog i toplog  kreveta? Najradije bi pobegla negde gde leto traje tokom cele godine?  Ne brini. Nema predaje. Tu je tvoj MARK! :) Možda sam ja samo jedan običan piling od kafe, ali ipak vrlo dobro  znam šta žene žele. Znam šta im treba i znam kako da im pomognem! :)  Zato i želim da ti preporučim jedan mali jesenji detox. Treba samo malo da povedeš računa o svojoj ishrani, i enegrija će ti se vratiti! Poboljšaće ti se raspoloženje, a sve to će se pozitivno odraziti i na tvoju kožu.

Za povratak energije probaj jesenji detox

Preporučujem ti da smanjiš ili još bolje skroz zaobiđeš masne,  pržene i previše slane obroke. Takođe smanji ili skroz izbaci slatkiše i alkohol. Oni sadrže supstance koje opterećuju tvoj organizam i dehidriraju tvoje telo. Sada se verovatno pitaš šta ti onda ostaje od života i kako da preživiš bez svega toga. Kako bez čokolada, čipsa, koktela i vina...  Veruj mi, možeš ti bez njih. Moraš samo malo da se potrudiš.  

Savetujem ti da umesto vina i koktela piješ zeleni čaj, koji je odličan za čišćenje organizma od štetnih supstanci. Uvek možeš da ispečeš krompir u rerni. Možeš da napraviš i salatu od kupusa - odličnog  prirodnog diuretika koji reguliše nivo tečnosti u tvom telu. Za dezert neku voćnu salatu punu vitamina, pečenu jabuku ili pak orahe  koji su veoma bogat izvor proteina. Pored zelenog čaja trudi se da piješ što više vode, jer tečnost pomaže kod detoksikacije.

piling od kafe

Jesenji detox i piling od kafe

Za potpuni užitak i maksimalno opuštanje preporučujem ti da probaš neki od mojih prirodnih pilinga od kafe. Zamisli samo osvežavajući miris kokosa ili citrusa u tvom kupatilu? Ma pomislićeš da si na Maldivima! :) Dok se ti budeš opuštala i uživala u mojim opojnim mirisima, ja ću ti tretirati kožu. Posle tretmana sa mnom tvoja koža će biti nežna, čista i hidrirana. Dobiće neophodnu količinu vlage i savršenu zaštitu od hladnih jesenjih vetrova.  Moram ti još reči da zahvaljujući svojim potpuno prirodnim sastojcima sprečavam pojavu bora i starenje kože. Sa mnom nema strija i celulita. :)

P.S. Poruči me da zajedno uživamo u jesenjem detox-u! :)

Tvoj MARK


 
translation missing: sr.blogs.article.additional_articles

Da li piling od kafe uklanja celulit?
Da li piling od kafe uklanja celulit?

23 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako se zauvek rešiti bubuljica?
Kako se zauvek rešiti bubuljica?

16 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?
Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?

04 Avgust, 2018

Čitaj...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България