JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?

Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?

04 Avgust, 2018

Ćao draga!

Čujem da te muče urasle dlačice? Zbog njih ne možeš ni na plažu ni na bazen? Ne brini draga, zato sam ja tu! Ja znam kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama i učiniću tvoje noge tako divnim, da će cela plaža gledati u njih!

  1. Kako brijati noge? 

Način brijanja nogu je osnova svega. Kao posledica nepravilnog brijanja nogu na nogama se često javljaju osipupala i urasle dlačice. Moraš dakle da izabereš način koji tvojoj koži najviše odgovara. Kao druga varijanta nameće se i epilacija. Tu moraš da izabereš odgovarajući aparat, odnosno samu tehniku epilacije i provereni salon koji radi epilaciju...  I za ovu varijantu, na prvom mestu treba da ti bude zdravlje kože! Dobro analiziraj sve i vidi šta koži najviše prija i odgovara, jer... Urasle dlačice nisu samo estetski problem. Često mogu napraviti velike zdravstvene probleme. Zato, moraš videti šta koži zaista odgovara. Na prvom mestu je higijena. Koristi penu za brijanje i obavezno i isključivo uvek novi brijač. I u jednoj i u drugoj varijanti za tretman preporučujem veče. Tako će koža za regeneraciju imati jednu celu noć.

 2. Šta je koži potrebno posle brijanja ili epilacije?

Posle brijanja, odnosno epilacije, koža je razdražena i jako osetljiva. Vrlo je važno da se pobrineš za nju. Neophodna joj je dobra hidratacija, i visok nivo čistoće. Za savršeno hidriranu i maksimalno čistu kožu nemoj da brineš mnogo. Probaj neki od mojih MARK scrub prirodnih pilinga od kafe i neće biti problema! Uzmi malo MARK scrub pilinga od kafe,  nežno ga nanesi na kožu, vlažnim dlanovima, bez utrljavanja i ostavi da odstoji  5-10 min. MARK će svojim uljima i vitaminima hidrirati i negovati  tvoju kožu, a zahvaljujući ostalim sastojcima očistiće je od svih nečistoća. Posle tretmana MARK scrub pilinzima, koža postaje nežna i meka.

PILING NOGU

 3. Zašto je važan pling nogu?

Piling nogu MARK scrub prirodnim pilingom od kafe će očistiti kožu, odstraniti izumrle ćelije i pomoći dlačicama da rastu u pravom smeru. Takođe, pomoćiće ti da se rešiš celulita, dobiješ neophodnu zaštitu za sunčanje i savršen bronzani ten. Nemoj više da čekaš. Ako želiš opasne noge, izaberi omiljeni miris i probaj MARK-a još danas.    

 Tvoj MARKEnglish   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България