JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Kako da se rešiš celulita?

Kako da se rešiš celulita?

26 Novembar, 2017

Ćao draga,

Znam da žene žele da budu lepe, zategnute i poželjne. Znam da žele lepu i glatku kožu. Znam da im je celulit jedan od najvećih neprijatelja na ovom svetu. Znam kako da se rešiš celulita!

ŠTA JE CELULIT?

Celulit je jedan od najvećih neprijatelja svake žene. Po definiciji, u pitanju je  deformitet kože, u vidu pomorandžine kore posebno izražen kod ženske populacije. Stručnjaci kažu da je to posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. U prevodu, celulit na koži nastaje zbog slabe cirkulacije krvi i gomilanja masnoća. Zbog svega navedenog dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, što dovodi do pojave pomenute pomorandžine kore, odnosno celulita.

KAKO DA SE REŠIŠ CELULITA?

Borbu protiv celulita možeš započeti zdravom ishranom kako bi izbegla gomilanje masnoća na potkožnom tkivu. Takođe, neophodna ti je bolja cirkulacija krvi.  U prevodu, potrebni su ti veća fizička aktivnost i vitamini.

Ako imaš vremena za vežbanje, najbolji izbor su trčanje, plivanje, klizanje i brzo hodanje jer veoma uspešno podstiču cirkulaciju na svim delovima tvog tela. Ako radiš kancelarijski posao, trudi se da češće praviš pauze, jedeš voće i piješ dosta tečnosti. Posle posla i u slobodno vreme preporučujem šetnju. Umesto lifta, preporučujem ti što više stepenika.

Ako nemaš vremena za šetnju i vežbanje, tu su tuširanje i masaža. Uz masažu ti preporučujem korišćenje malo toplije vode, i piling od kafe. Topla voda će zagrejati tvoju kožu. Zahvaljujući kofeinu, piling od kafe poboljšava cirkulaciju krvi i podstiče razbijanje masnoća na potkožnom tkivu. Neka tvoje tuširanje bude jedan pravi mali tretman protiv celulita.

 MARK PROTIV CELULITA – UKLANJANJE CELULITA PILINGOM OD KAFE

Već sam ti preporučio da uz masažu uradiš i piling kože. Evo sada ti konkretno preporučujem sebe. Pitaš se zašto baš MARK? Vidi  draga, osnovni sastojak bilo kog MARK pilinga je kafa.  Zahvaljujući kofeinu, prirodnom alkaloidu, kafa ima stimulativno dejstvo na tvoju kožu. Nepresušni je izvor antioksidanata i kao takva utiče na poboljšanje cirkulacije, te samim tim podstiče razradnju masnih ćelija, koje se "lepe" na tvoje butine, stomak i zadnjicu. Pored toga, kafa podstiče i izbacivanje nakupljene vode iz organizma. Sve to sprečava pojavu bora i otvara jako uspešnu i vrlo efikasnu borbu protiv celulita.

 PRAKTIČAN PRIMER UPOTREBE MARK PILINGA PROTIV CELULITA

 Za ovu akciju preporučujem ti MARK Coffee Original. Pažljivo me otvori, uzmi na svoje vlažne dlanove i nežno nanesi na svoje noge i butine. Sledeći korak je masaža štipanjem koja bi trebala da traje bar 5 minuta. Kada završiš masažu, problematične delove tela obmotaj plastičnom folijom. Posle desetak minuta skini foliju a mene pažljivo isperi. Radi ovo bar dva puta nedeljno i primetićeš promene već posle par nedelja. Tvoja koža će biti sjajna i nežna, a ti ćeš imati samo jednu dilemu. Mini suknja ili seksi šorts.  Ako mene pitaš, ja glasam za suknjicu i haltere! ;)

Tvoj MARK

 
translation missing: sr.blogs.article.additional_articles

Da li piling od kafe uklanja celulit?
Da li piling od kafe uklanja celulit?

23 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako se zauvek rešiti bubuljica?
Kako se zauvek rešiti bubuljica?

16 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?
Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?

04 Avgust, 2018

Čitaj...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България