JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Kako da zaštitiš kožu tokom letnjih odmora?

Kako da zaštitiš kožu tokom letnjih odmora?

22 Jul, 2018

Ćao draga,  

Šta si planirala za ovo leto? Idemo na more jer tamo sve je bolje, ili idemo u planine jer tamo nema zime? I za jednu i za drugu varijantu, moja preporuka je izbegavanje dugih boravaka na suncu. Znam da sam ti to hiljadu puta rekao, ali UV zraci su veoma opasni i znaju da izazovu jako neprijatne probleme. Na plažu dakle nikako bez naočara za sunce i šešira, odnosno marame koja će prikrivati i štititi tvoju kožu od sunca. Marama je ujedno i sjajna stvar za tvoj stajling.  

Ako smo zatvorili temu „Negativni uticaji sunca i UV zraka na lepotu i zdravlje kože“, ostaju nam još gljivična obolenja kože, osipi i alergije. Za ovo nezgodno društvance ja imam devizu „Bolje sprečiti nego lečiti“. Veliku ulogu u sprečavanju odnosno preventivi navedenih problema verovala ili ne ima tuširanje. Posle svakog kupanja u bazenu, osvajanja planinskog vrha, izlaska iz mora ili pak pentranja po drveću, jako je važno da izabereš odgovarajuću kupku i da tuširanje bude veoma temeljno, a ne brzinsko.  Sem tuširanja preporučujem ti i piling kože

piling kože

Zašto je piling kože neophodan?

Piling kože je neophodan jer posle tretmana sa njim, koža ostaje čista, hidrirana i detoksikovana... Nakon tretmana prirodnim pilingom od kafe,  koža postaje glatka i elastična. Takođe dobija i neophodnu količinu vlage. Moja preporuka za ovo leto je MARK Coffee Pepermint, koji će kožu rashladiti i zaštiti od sunca. Takođe će ti pomoći da dobiješ i očuvaš željeni bronzani ten. Njegova menta će te u vrućim letnjim danima maksimalno osvežiti i opustiti. Moram ti napomenuti da će ukoliko ga budeš koristila insekti bežati od tebe. Ne znam da li znaš, ali ta mala stvorenja ne vole miris mente.

To bi u principu bilo to. Sada znaš kako da zaštitiš kožu tokom letnjih odmora.

Tvoj MARK

 English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България