JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Kako do čiste i lepe kože posle leta?

Kako do čiste i lepe kože posle leta?

03 Oktobar, 2017

Želiš čistu, sjajnu i diskretno preplanulu kožu? Zeliš lepo i nežno lice bez bubuljica? Pitaš se kako do čiste i lepe kože posle leta? Možda su u pitanju atributi koje nam priroda ne daruje tako češto, ali razloga za brigu nema. Tu sam ja! Tvoj MARK će za tebe učiniti sve! Daću ti par saveta koji će ti pomoći da zadržiš preplanuli letnji ten i otkriti kako da očistiš, osvežiš i podmaladiš svoju kožu!

Kako da se rešiš bubuljica?

Ma šta radila nikada ne cedi bubuljice! Bubuljice se ne smeju cediti! Trudi se da redovnom i pravilnom negom kože sprečiš njihovu pojavu. Moraš voditi računa i o higijeni. Za problem sa bubuljicama, ja ti preporučujem piling. Generalno, ne treba se češkati i dodirivati po koži. Tako se stvaraju ranice i povećava mogućnost pojave raznih kožnih oboljenja. Ako želiš nešto više da pročitaš o tome, nedavno smo pisali na temu „Posledice nepotrebnog dodirivanja lica“.

Kako da ukloniš izumrle ćelije sa kože?

Pitaš se kako da ukloniš izumrle čelije iz kože? Misliš da će piling lica i tela negativno ucitati na tvoj preplanuli letnji ten? Neće draga! Ukoliko svoju kožu budeš tretirala prirodnim pilinzima, produžićeš vek trajanja tvog preplanulog tela. Pilingom se stimulišu nervni centri na koži što dovodi do uklanjanja viška sebuma i mrtvih ćelija pa se tako omogućava duže zadržavanje preplanulog tena na koži.  Uklanjanjem mrtvih ćelija sa kože sprečićeš i zapušavanje pora, odnosno pojavu raznih upala na koži.

Kako do dobre hidratacije kože?

Dobra hidratacija je osnova zdrave i lepe kože! U prirodnom pilingu od kafe pronaći ćeš visoku koncentraciju hidratantnih sastojaka koji će tvojoj koži vratiti sjaj i svežinu. Sem toga, pored hidratacije, dobićeš i sjajnu detoksikaciju! Za potpuni efekat savršeno hidrirane kože preporučujem ti i unutrašnju hidrataciju kože.Trudi se da piješ dosta vode i sveže prirodne sokiće. Jako su dobri i biljni čajevi, kao i konzumiranje voća i povrća.  

Zašto koristiti MARK scrub pilinge od kafe?

Svi MARK scrub pilinzi su potpuno prirodni. Zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima, savršeno čiste i hidriraju kožu. Bilo koji MARK scrub će iz tvoje kože ukloniti izumrle ćelije i očistiti pore. Samim tim ćeš rešiti  problem sa aknama i ubrzati proces regeneracije kože.

P.S. Mirišem neodoljivo i prijam maksimalno! :)

Tvoj MARK

 
translation missing: sr.blogs.article.additional_articles

Da li piling od kafe uklanja celulit?
Da li piling od kafe uklanja celulit?

23 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako se zauvek rešiti bubuljica?
Kako se zauvek rešiti bubuljica?

16 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?
Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?

04 Avgust, 2018

Čitaj...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България