JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Kako osvežiti kožu i postići savršen ten za predstojeće leto?

Kako osvežiti kožu i postići savršen ten za predstojeće leto?

04 Jun, 2018

piling za usne

Zdravo lepotice,

Verovatno i ti misliš da su ovi prolećni dani previše topli. Izgleda da je leto ove godine poranilo, iako je kalendarski ostalo još nekih 20-ak dana do zvaničnog početka.

Sigurno već razmišljaš o odmoru, ali i na temu "Kako osvežiti kožu i postići savršen ten za predstojeće leto"? Ne brini tu sam ja! Tvoj MARK! Daću ti nekoliko saveta kako da očistiš i vratiš svežinu tvoje kože i postigneš preplanuo ten. Sve to u samo nekoliko koraka.

1. Ukloni izumrle ćelije sa kože. Prvi korak je piling. Piling će ukloniti mrtve ćelije sa tvoje kože, očistiće pore i takođe ukloniti višak sebuma, što će omogućiti koži da diše, da bolje primi sunčeve zrake i da preplanuli ten koji dobiješ ostane postojan. Za ove tople dane preporučujem ti MARK Coffee Pepermint. Zahvaljujući menti koja se u njemu nalazi i čiji će te miris maksimalno osvežiti, MARK Coffee Pepermint će i rashladiti kožu i sprečiti pojavu crvenila i opekotina od sunca.

2. Reši se sitnih bubuljica. Nikako nemoj da cediš bubuljice! Bubuljice se ne uklanjaju tako. Trudi se da pravilnom negom sprečiš njihovu pojavu. Pilingom redovno čisti pore i nećeš imati problema. Ako baš imaš problematičnu kožu preporučujem ti moj MARK piling za lice od ulja čajevca i jojobe, koji ima antibakterijsko svojstvo i efikasno se bori protiv bubuljica. Iako je namenjen specijalno za lice, možeš ga koristiti i u predelu vrata i na bedrima, ako imaš one sitne bubuljice koje se javljaju usled znoja.

piling lica

3. Hidriraj svoju kožu. Dobra hidratacija je osnova zdrave i lepe kože! U mom prirodnom pilingu od kafe pronaći ćeš visoku koncentraciju hidratantnih sastojaka koji će tvojoj koži vratiti sjaj i svežinu. Sem toga, pored hidratacije, dobićeš i sjajnu detoksikaciju! Za potpuni efekat savršeno hidrirane kože preporučujem ti i unutrašnju hidrataciju kože.Trudi se da piješ dosta vode i sveže prirodne sokiće. Jako su dobri i biljni čajevi, kao i konzumiranje voća i povrća.

Toliko od mene draga. P.S. Ti si na potezu! :) 

Tvoj MARK
translation missing: sr.blogs.article.additional_articles

Da li piling od kafe uklanja celulit?
Da li piling od kafe uklanja celulit?

23 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako se zauvek rešiti bubuljica?
Kako se zauvek rešiti bubuljica?

16 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?
Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?

04 Avgust, 2018

Čitaj...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България