JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Kako se boriti protiv prolećnog umora?

Kako se boriti protiv prolećnog umora?

28 Mart, 2018Ćao draga,

Vremenske promene koje su se desile u prethodne dve nedelje su veoma negativno uticale na naše fizičko i mentalno stanje. Sigurno je i kod tebe prisutan osećaj umora i nedostatka energije. Činjenica je da si u procesu prelaska iz zimskog u prolećni način života. Stručno rečeno, stigao te je prolećni umor draga!

Simptomi prolećnog umora

Najčešći simptomi prolećnog umora su malaksalost, glavobolja, promena raspoloženja, pad imuniteta, gubitak apetita, nemiran san, gubitak energije, usporeno varenje, oscilacije arterijskog pritiska.

Kako se boriti protiv prolećnog umora?

Jednostavno se potrudi da ga pobediš! J Stručnjaci kažu da je neophodno smanjiti nivo stresa i  povećati količinu unutrašnje energije. To ćeš najlakše uraditi ako budeš izbegavala prostorije u kojima su prisutne velike oscilacije u temperaturi i vlažnosti vazduha. Nemoj da ispituješ granice izdržljivosti svog organizma. Budi strpljiva i pusti ga da se lagano navikne na prolećne izazove.

Trudi se da se baviš nekim sportom ili samostalno treniraj i vežbaj. Posle svakog treninga obavezno bar petnaestak minuta posveti istezanju mišića.Tako ćeš smanjiti  nakupljanje mlečne kiseline i osloboditi se stresa i napetosti.

Što se tiče hrane i pića, preporučujem ti da na dnevnom nivou piješ bar dva litra tečnosti. Da li će to biti samo voda koja organizam čisti od toksina, ili kombinacija vode i nekih recimo prirodno ceđenih voćnih sokova punih vitamina, biraj sama. Vitamini su ti svakako neophodni. Trudi se da jedeš češće u manjim količinama. Što više svežih namirnica. Sezonsko voće i povrće je uvek dobrodošlo.

Piling tela u borbi protiv prolećnog umora

Ne znam da li znaš, ali u proleće se osim tvog tela budi i tvoja koža. I ona je baš kao i telo umorna i suva. I ona baš kao i ti oseća nedostatak vitamina. Koži je jednostavno potrebno vreme da se adaptira na promene koje nastaju tokom prelaska iz hladne zime u toplo proleće. Ako želiš da pomogneš svojoj koži da se na prirodan način adaptira na promene i pronađe potrebnu energiju, pokloni joj MARK scrub prirodni piling od kafe! :)

MARK scrub prirodni piling od kafe će tvoju kožu očistiti od izumrlih ćelija, i probuditi je iz zimskog sna. Zahvaljujući svojim potpuno prirodnim sastojcima (kafa robusta, ulje badema, kokosovo ulje, vitamin E, smeđi šećer i vitamin E), savršeno će tretirati tvoju kožu. Daće joj neophodnu svežinu i učiniti je mekom i nežnom.

piling od kafe

Moja preporuka za prolećno buđenje je MARK Coffee Pepermint ili MARK Coffee Čokolada. To je prirodna svežina koju jednostavno moraš osetiti! J Uz njih ćeš biti oduševljena i puna energije već posle prvog tretmana!

P.S. Hajde da pobedimo taj famozni prolećni umor! :)
translation missing: sr.blogs.article.additional_articles

Da li piling od kafe uklanja celulit?
Da li piling od kafe uklanja celulit?

23 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako se zauvek rešiti bubuljica?
Kako se zauvek rešiti bubuljica?

16 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?
Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?

04 Avgust, 2018

Čitaj...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България