Brinuti se o sebi? Pravi muškarac zna kako!


PILING ZA MUŠKARCE

Ćao lepotice,

Odlučio sam da Vam danas malo pišem o muškarcima. Ako hoćete preciznije, pisaću vam o muškarcima koji brinu o sebi i svom izgledu i koji ne dele mišljenje većine da pravi muškarac mora mirisati na pivo i roštilj. Bogu hvala i danas se među jačom polovinom mogu naći takvi „hipici“. Nemojte se iznenaditi ako ih sretnete na ulici. 

Da pređemo na stvar: Na našu veliku sreću veliki broj muškaraca osim gela za tuširanje koristi i šampon, odnosno dezodorans. To je pravi izbor svakog muškarca. Pogotovo sada u ovim prolećno letnjim vrelim danima. Nije mali broj onih koji pored navedenog koriste još i parfem ili kolonjsku odnosno toaletnu vodu.  Zaključak je jasan. Veliki broj muškaraca se zaista ume starati o sebi i svom izgledu, da ne kažem mirisu. :) To je jedna zaista divna činjenica.  

Tačno je da sam ja veliki zaljubljenik u žensko telo i još veći poštovalac ženske lepote, ali ponekad moram brinuti i o svojim dragim suparnicima. Konkurencija je uvek i svuda veoma važna! :) Zato i želim da pomognem muškom rodu. Želim da njihovu brigu o sebi podignem na jedan viši nivo, i zato vas molim da im prenesete ovu moju poruku/preporuku. Želim da im preporučite moj piling za lice i telo napravljen upravo i specijalno za muškarce.

O koži žena sam vam već puno toga napisao. Mislim da smo je proučavali do najsitnijih detalja. Naučio sam vas dosta toga o vašoj koži i njenom zdravlju... Ipak o muškarcima i njihovoj koži odnosno o potrebama muške kože do danas ne napisasmo ni reč...   

Zašto je muškarcima potreban piling za lice i telo?

Koža muškaraca je pre svega drugačija od kože žena. Ona je jača, čvršća i gušća, a sadrži i više kolagena. Zato nam se i čini da muškarci sporije stare i imaju manje bora od žena. Još kad se neka i pojavi, ženama to ume da bude veoma sexy! :)  Nepravda koju zaista ne razumem, ali ok ... :)   
  
Na drugoj strani, mi muškarci imamo dva puta masniju kožu od vas. To nam ponekad pravi velike probleme. Prilikom  brijanja uništavamo zaštitni sloj kože lica i tako Izazivamo probleme kao što su iritacija i upala kože lica, odnosno gubitak hidratacije. Ako tome dodamo probleme, nervozu i stres na poslu,odnosno uticaj okoline, problemi mogu biti daleko veći.  Često smo umorni i iscrpljeni. Jednostavno imamo manjak energije za bilo šta. Nije nam do gledanja utakmice omiljenog kluba ili nekog dobrog filma, pa čak ni do seksa.

E tu nam često treba vaša pomoć. Vi ste te koje ste tu da nas razumete i da nam dajete podršku u svakom trenutku. Ne kaže se džaba da iza svakog uspešnog muškarca stoji žena! I to najmanje jedna! :)  Šalim se malo. Umemo mi da budemo i lepi i verni, a boga mi uz sve to i vredni. Pravi muškarci znaju o čemu pričam. Ostali neka misle šta god žele.

Sve u svemu povedite malo računa o svom dragom i njegovom egu. Ne dozvolite im da padaju. Vrlo dobro znate da padanje nikuda ne vodi... :) Udelite mu kompliment na račun tela i kože i kada baš i ne sijaju u punom sjaju. Ponudite čašu vina... Masažu ili piling.  Za njega vam preporučujem moj novi piling za muškarce MARK for HIM after GYM. Dobrodošao je bez obzira na to da li vaš dragi ide u teretanu ili ceo dan sedi u kancelariji. Namerno neću reći da je namenjen svim tipovima kože već svim tipovima muškaraca :) Može da posluži za očeve, braću, muževe, ljubavnike, prijatelje , komšije pa čak i za simpatije. Sjajno će očistiti njihovu kožu i pokloniti joj potrebnu dozu hidratacije i sjaja.  Za mlađe muškarce je odličan zbog puberteta i pojave bubuljica. Kod starijih uz MARK for HIM after GYM nestaju problemi sa iritacijom kože posle brijanja. Nema crvenila i bubuljica na licu. Uz sve to fenomenalan miris mente i čokolade će vašeg dragog maksimalno opustiti i stimulisati. Posle MARK-a, poželeće upravo vas! :)

Vaš MARK