Kako se rešiti uraslih dlačica na nogama?


URASLE DLAČICE

Ćao lepotice!

Jesam li ti nedostajao? Čujem da imaš problema sa uraslim dlačicama? Borba sa vetrenjačama zar ne? Razumem te u potpunosti.  Znam da te to dovodi do očaja i da ti dođe da zaplačeš od muke. Zimi to nekako možeš i sakriti ispod garderobe, ali šta ćemo kada dođe leto? Kako češ na plažu ili bazen?  E zato sam ja tu srce. Da te čuvam, mazim i pazim! :) Hoću da cela plaža gleda u tvoje noge! Hoću da ti pomognem da rešiš taj problem sa uraslim dlačicama. :) Već sam te naučio - ja pišem, ti čitaš :)  

  1. Da li vodiš računa o načinu brijanja? 

Način brijanja nogu je osnova. Od njega sve počinje. Osip, upala i urasle dlačice čak u 95% slučajeva nastaju kao posledice nepravilnog brijanja. Da li si primetila to možda? Trebalo bi dakle da vidiš koji način tvojoj koži najviše odgovara. Brijač i krema za depilaciju su kratkoročna rešenja. Postoje i drugi načini,  odnosno tehnike zahvaljujući kojima ćeš biti mirna i do mesec dana. Pričamo o epilaciji naravno. Tu su razni aparati, vosak, šećerna pasta, laseri...  Dobro analiziraj sve i vidi šta odgovara tvojoj koži. Urasle dlačice nisu samo estetski problem. Često mogu napraviti velike zdravstvene probleme. Zato, ako ti više odgovara brijanje, vodi računa  o higijeni. Koristi penu za i obavezno i isključivo uvek novi brijač. I u jednoj i u drugoj varijanti za tretman preporučujem veče. Tako će koža za regeneraciju imati jednu celu noć.

  1. Šta posle tretmana?

Posle tretmana bilo da je u pitanju brijanje ili depilacija, tvoja koža je razdražena i jako osetljiva. Vrlo je važno da se pobrineš za nju. Neophodna joj je dobra hidratacija. U tome će ti pomoći MARK pakovanje. Ali pazi ! MARK scrub nežno nanesi na kožu, vlažnim dlanovima, bez utrljavanja i ostavi da odstoji  5-10 min. MARK će svojim uljima i vitaminima hidrirati i negovati  tvoju kožu.

  1. Pling nogu 

Ako si zaboravna, napravi podsetnik u telefonu. Zašto? Zato što je svaki 3-4 dan najvažniji! Upravo tada treba ponovo upotrebiti MARK-a. Sa mnom ćeš dakle očistiti kožu, odstraniti izumrle ćelije i pomoći dlačicama da rastu u pravom smeru. 

Nemoj više da čekaš! Izaberi omiljeni miris i probaj MARK-a još danas.    

PREDLOG: MARK-a možeš koristiti 2-3 puta nedeljno. Tako ćeš podmladiti kožu i dobiti neodoljiv i prekrasan miris.  Pored toga, zahvaljujući kofeinu pomoći ćeš sebi u borbi protiv celulita.  U prevodu – zahvaljujući meni imaćeš opasne noge! :)

Tvoj MARK