JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Koji su tvoji ciljevi za ovu godinu? VOL. 02

Koji su tvoji ciljevi za ovu godinu? VOL. 02

01 Mart, 2018

DEVOJKA

Ćao draga,                     

U januaru smo pokrenuli priču o ciljevima za ovu godinu. Dogovorili smo se da od tebe napravimo damu koja je pre svega zadovoljna sobom i svojim izgledom. Obećala si mi da ćeš se hraniti zdravo i da ćeš se kroz fizičke aktvnosti i neke beauty rituale potruditi oko svog izgleda. :) Hoćemo li danas korak dalje? :) Hajde da se malo dotaknemo teme pod imenom „Druženje“. :)

Muž, dečko simpatija...

Simpatija - Hajde da krenemo od početka. Simpatija je osnova svega. Preko simpatije dolaziš do dečka, a preko dečka do muža.  Znam da je svaki početak težak, ali ti imaš cilj! A ko ima cilj pronaćiće i put! Ako imaš simpatiju potrudi se da se što više srećeš sa njim. Sve ono kao slučajno, a u stvari namerno. Daj mu neke signale. Bar malo mu stavi do znanja da bi htela u šemu sa njim.   

Dečko -  Prvo i osnovno, ako ga nemaš pronađi ga! Biraj ga da bude baš po tvom ukusu, ali molim te, ne postavljaj baš prevelike standarde. Muškarac je kao kamen, uvek ga možeš obraditi i od njega napraviti pravi dijamant! J Ako imaš dečka, preporučujem da se maksimalno posvetite jedno drugom. Da li ste nekada bili u pozorištu? To vam je super stvar. Tu su i bioskopi, žive svirke, pivnice i vinarije.  Pokaži ga drugaricama, upoznaj njegove drugove. Probajte da kuvate zajedno. Napravite palačinke, kokice... Odgledajte neki film kod njega ili kod tebe. Sigurno ćeš ga obradovati ako sa njim odgledaš neku utakmicu.

Muž- skoro pa ista stvar. Ako ga nemaš, a vreme ti je, a ti ga potraži. :) Ukoliko vas je sudbina već spojila, potrudi se da budete srećni. Pozorište je takođe moja topla preporuka. To što ste u braku ne znači da petkom ili subotom ne možete do neke kafanice, na vino i tamburaše. Nedeljom možda ručak u nekom lepom i romantičnom restoranu ili etno selu. Potrudi se da vikendom apsolutno zaboravite na posao.  Uvek možete na neki izlet do Budimpešte, Temišvara ili pak u neki drugi deo Srbije. P.S. Uvek se možete pilingovati! :)

Porodica

Kažu da je porodica remek delo majke prirode. Znam da živimo u vremenu kada i nemamo baš puno vremena, ali molim te ne zaboravi da imaš porodicu. Potrudi se da bar jednom mesečno imate jedan veliki porodični ručak. Prelistajte stare porodične albume i prepričajte neke zanimljive dogodovštine kojih se setite. To je najmanje što možeš da uradiš za svoju porodicu.

Prijatelji

„Pravo prijateljstvo nikada nije mirno“ - Markiza de Sevin. Mislim da ovaj citat dovoljno govori o prijateljima i prijateljstvu.  Neka ti to bude recept kojim ćeš se voditi. Trudite se da budete maksimalno aktivni. Putovanja, izlasci, društvene igre... To je prava stvar za prijatelje i prijateljstvo. Tako ćete maksimalno uživati, upadati u avanture, pronalaziti simpatije, momke, muževe...

PILING LICA

Druži se sa MARK scrub pilinzima!

A zašto ne bi? ;) U sebi sadržim najkvalitetnija zrna kafe robuste pomešana sa smeđim šećerom. Tu su još i morska sovitamin E, bademovo i kokosovo ulje. Posle tretmana sa mnom, bićeš maksimalno opuštena lepa i mirišljava. Ma dovešću tvoju kožu do savršenstva! :) Pomoćiću ti da osvojiš simpatiju, pronađeš dečka, muža... Biću deo tvoje porodice! :)

 English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България