JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Najbolji prirodni piling za lice

Kako negovati kožu tokom zime?

03 Februar, 2017

Najbolji prirodni piling za lice

Ćao lepotice,

Beži kišo s prozora...  Da te nije sad bih ja...  Ne znam da li bi ovih dana svoga dragog ljubila, ali kiše na prozoru nema. Ako pogledaš kroz njega videćeš samo sneg, zimu i mraz. Vetar, temperaturu ispod nule i po koji hrabri osmeh sunca. Možda se tebi ove zimske čarolije i dopadaju, ali tvojoj koži stvaraju velike probleme.  Pitaš se kakve?  Ok, hajmo ovako. Ja ću da pišem, a ti pažljivo čitaj

  1. Kako pilingom zaštiti kožu od sunčevih zraka

Misliš da je sunce opasno samo tokom leta? E pa grešiš. I zimi se moraš čuvati nejgovog zračenja. Sneg mu ne oduzima sposobnost da ošteti tvoju kožu. Ako si u planini, na skijanju posbeno obrati pažnju. Sunčevi zraci koji se prelamaju i odbijaju od snežnih površina mogu biti jako opasni. Kao preventivu preporučujem ti neki od MARK pilinga. MARK-ov prirodni piling za lice će uspešno zaštiti kožu tvoga lica.       

  1. Poboljšanje cirkulacije štiti kožu od haldnoće

Ljudska koža je tokom zime izložena ekstremnim promenama. U zimskom periodu veliki  broj ljudi pati od pojave veoma suve kože, posebno kože ruku i nogu.  Može se reći da su to usotalom i simptomi loše cirkulacije.  Pitaš se kako se rešiti ovog problema?  Neophodno je da se sobom uvek nosiš neku kremu koja će ti brzo priskočiti u pomoć. Dobar asistent su rukavice koje kožu tvojih ruku štite od hladnoće. Za bolju cirkulaciju uvek možeš uzeti MARK Coffee Orginal.    

  1. Dobar melem štiti tvoje usne

Da li imaš problema sa ispucalim usnama? Tokom zimske sezone najviše trpe mesta sa veoma tankom kožom, kao što su usne i njihova okolina. Pitaš se kako im pomoći? Preporučujem ti da tokom zime za svoje usne uz MARK-a sa sobom uvek nosiš i neki dobar melem ili kvalitetano labelo.

  1. Kako sprečiti pojavu bora oko očiju

Oko očiju zimi posebno treba voditi računa. Koža oko i iznad očiju je takođe jako osetljiva i veoma tanka. Zbog toga se suši veoma brzo, pa se u ovoj fazi, vrlo lako mogu pojaviti bore. Da bi sprečila pojavu bora, bitno je da tvoja koža oko očiju ima dobru hidrataciju, odnosno prehranu. Kao zaštitu preporučujem ti neku dobru kremu.

  1. Na kraju - Ishrana

Misliš da svojoj koži možeš pomoći isključivo spolja? Opet grešiš. Zdrava koža dosta zavisi od ishrane, odnosno unutrašnjeg delovanja tvog  organizma.  Ako želiš zdravu kožu tokom cele godine trebalo bi da uzimaš dosta vitamina, odnosno da jedeš dosta voća i povrća. Takođe je za čišćenje organizma  dobro da piješ puno tečnosti. Vode recimo.  Tako češ doprineti hidrataciji tvoje kože  i sačuvati  njenu elastičnost , odnosno smanjiti mogućnost  njenog isušivanja.  Uz vodu i vitamine, nepohodno je i malo kretanja. Šetnja je dakle uvek dobrodošla.

Evo još nekoliko razloga za korišćenje nekog od MARK pilinga i tokom zime:

  1. Moj Vitamin E hidrira i štiti tvoju kožu od sunčevog zračenja. Takođe sprečava pojavu suve i ispucale kože.
  2. MARK piling sprečava pojavu bora i štiti kožu na tvom čelu, odnosno oko tvojih očiju.
  3. Uz mene se ne moraš plašiti ispucalih i krvavih usana. Moje hladno ceđeno maslinovo i organsko kokosovo ulje će ih temeljno namazati i zaštititi.

Nadam se da sam ti pomogao i da ćeš ove zime posvetiti pažnju svojoj koži . Ne zaboravi da uvek možeš računati na pomoć nekog od MARK pilinga.  :)

Tvoj MARK
translation missing: sr.blogs.article.additional_articles

Da li piling od kafe uklanja celulit?
Da li piling od kafe uklanja celulit?

23 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako se zauvek rešiti bubuljica?
Kako se zauvek rešiti bubuljica?

16 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?
Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?

04 Avgust, 2018

Čitaj...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България