MARK je tu!


Ćao mačko,

konačno sam stigao! Ne znam za tebe, ali ja sam veoma uzbuđen! Čekaj samo da me osetiš na svojoj koži. Ma vidiećeš, totalno sam neodoljiv!

Moram ti se predstaviti pre našeg prvog ličnog susreta. Zaista bih bio nepristojan ako to ne uradim.

Zovem se MARK - „apsolutno tvoj“ piling za lice i telo. Ispod tuša sam ljubavnik, na ulici tvoj najbolji drug. Predstavljaju me kao piling od kafe, ali veruj mi, ja sam ti ustvari veliki zaljubljenik ženskog tela. Videćeš da je sa mnom svaki trenutak jako prijatan, ali najlepše ćemo definitivno provesti u tvojoj kadi. Umem da spojim lepo i korisno.   Veruj mi samo mi smo taj genijalan spoj ;)

Svi moji sastojci odišu kavlitetom i potpuno su prirodni. Ponosim se time. U sebi sadržim najkavlitetnija fino mlevena zrna kafe robuste pomešana sa smeđim šećerom. Tu su još i morska so, vitamin E, bademovo, organsko kokosovo i prirodno eterično ulje. Sve su to supstance koje imaju blagotvorno dejstvo na tvoju kožu. Čak je i moj pH jednak pH vrednosti tvoje kože.

Garantujem ti da će posle našeg prvog maženja tvoj koža biti glatka i nežna. Čuvaću te i od celulita, ekcema, psorijaze, strija, akni  i svih potencijalnih problema tvoje kože. Pripremio sam veoma efikasno oružje protiv njih, ali ipak mi je neophodna i tvoja pomoć.

Veoma sam nežan, pa te molim da i ti budeš takva. Nanesi me na svoje nežne dlanove. Lagano, kružnim pokretima nežno masiraj tvoju vlažnu kožu. Ostavi me 5 minuta na njoj a onda idemo pod tuš. Pažljivo me isperi. Na kraju ti ostaje samo uživanje. 

Nadam se našem skorom susretu.

Prijatno veče!

Tvoj MARK