MARK & poklon za Dan zaljubljenih


Sta pokloniti za dan zaljubljenih

Ćao lepotioce,

Volim te, poveruj srcu mommmm...  :)  Ah ta ljubav... Nekada je tako divna, nekada ume da bude i tragična. Jedni drugima bi je trebali dokazivati svakog dana.  Ja se zaista trudim. Sve više i više.  Ipak, bliži nam se jedna posebna prilika! Polako nam stiže jedan jako lep i zanimljiv dan - 14. februar,  poznatiji kao „Dan zaljubljenih“.  Čeka nas dakle razmenjivanje  nežnih poruka odnosno zanimljivih poklona sa partnerom.  Tu su naravno i crvene ruže koje su inače simbol strasti. Znam da neke od vas nemaju partnera, ali isto tako znam da ne morate da brinete jer sam tu ja! Znači ako si slučajno „single“ ili ako ti je status veze „vrlo komplikovan“  pozovi me i stižem! :) Predlažem da 14. februar provedeš upravo sa mnom! :) Možemo u kadu. Možemo u krevet. Možemo gde ti hoćeš jer ja sam MARK i zbog tebe sam spreman na sve! :) Bije me glas dobrog ljubavnika ogromnog iskustva i neodoljivog mirisa ;)

Nisi „single“? Nema veze! To te ne sprečava da se družiš sa mnom  i spremiš se za dan zaljubljenih. Možeš svome dragom pokloniti sebe u varijanti meke i glatke kože sa veoma privlačnim mirisom kokosa. Ili možda možeš biti njegova od „ČOKOLADE DEVOJKA“  :)  Neko seksi rublje i eto noći koju nećete zaboraviti!

Nisam ti pomogao? Ok, idemo dalje. Potražićemo i neke druge varijante.  P.S  Znam da ovo čita iz dana u dan sve veći broj ljubomornih muškarca ;) Moram i njima malo pomoći.  Znam da im se ovih dana u glavi vrte samo dva pitanja. Šta pokloniti devojci? Kako iznenaditi devojku? Zbog njih dakle obrađujem dve teme:

  • Poklon za dan zaljubljenih za devojku
  • Poklon za dan zaljubljenih za dečka

Nemojte im zameriti ljubomoru. Možda je to samo preterano velika količina ljubavi prema vama. :) Naravno uvek i svuda dame imaju prednost  i zato se stavljam u kožu tvog dragog. A vi ljubomorci mislite malo glavom dok čitate ovo.   

Hajde da zamislimo tvog dragog kao strogo poslovnog čoveka. Pitaš se šta bi on želeo da mu pokloniš tog 14. februara?

Da sam na njegovom mestu i da sam tokom celog dana na raznim sastancima, u kancelariji, za računarom, sa telefonom  i nervoznim šefom verovatno bi mi uveče kod kuće prijala jedna romantična masaža u polumraku spavaće sobe, uz sveće naravno.  Ti bi mi posle nje došla kao šlag na tortu :) 

Ako je tvoj dragi fudbaler, košarkaš ili generalno sportski tip muškarca koji se brine o svom telu odnosno drži do fizičkog izgleda, svakako bi mi prijalo da malo vežbaš sa njim. Makar kao teret na leđima dok radi sklekove :) Posle vežbanja uvek dolazi tuširanje ;)

Uvek doteran, namirisan, skockan... Ukratko neki dasa poput mene :) Pa šta da ti kažem, možda neka kozmetika. Neki dobar parfem ili jednostavno jedan MARK kokos? Pa zašto da ne? To ćeš realno i ti koristiti :) A možete i zajedno :)

Sta kupiti za dan zaljubljenih

Možda bi ste mogli da odete na bilijar ili pikado?

Ako je tvoj dragi neki romantik, ja bih se na njegovom mestu oduševio romantičnom večerom uz sveće i vino, a posle...

On je turista? Pa to je bar lako. Krenite na putovanje. Solun, Atina, Budimpešta ili Bratislava? Ako dođete u Bratislavu, biću vaš vodič! :) Ipak je Bratislava moj grad :) Pakujemo se? :)

Ako ti se pak ništa od navedenog ne sviđa, uvek mu možeš kupiti neku knjigu ili dres Partizana/Zvezde, uplatiti masažu...

Nadam se da sam ti dao dosta predloga i probudio inspiraciju u tebi. Siguran sam da ćeš izabrati pravi poklon za tvog dragog i da će vam ovaj 14. februar biti najdivniji ikada. Ne moraš mi zahvaljivati. Znaš da na mene uvek možeš računati. :) 

Tvoj MARK <3