MARK saveti


Ćao devojkeee,
Ovaj blog sam odlučio da napišem malo drugačije. Primam od vas mnogo pitanja koja su vezana za kožu i njenu negu. Švašta nešto vas interesuje. Zato sam i rešio da ovde odgovorim na nekoliko pitanja koja od vas najčešće dobijam. Pa da počnemo. :)
Pročitala sam da u sebi sadržiš kokosovo i bademovo ulje. Da li to znači da začepljuješ pore??
Razumem te. Tvoje pitanje je skroz ok. Začepljene pore su noćna mora svake žene jer dovode do nastanka akni i bubuljica. MARK hrani kožu bez začepljenja pora. Ulja koja sadrži se apsorbuju i formiraju film na koži, kroz koji ona i dalje može da diše. Hrabro i bez straha probaj MARK-a!

Da li sa tobom mogu da se rešim akni?

Naravno da možeš srce! Postavlja se pitanje gde se nalaze te akne, odnosno gde želiš da me koristiš? Na licu ili telu? Za telo preporučujem MARK scrub Citrus, zato što esencijalna ulja citrusa u kombinaciji sa kafom lepo čiste kožu. Za lice ti preporučujem MARK scrub kokos. On ti čak može poslužiti i kao maska. Više o tome pročitaj ovde. Generalno, kokosovo ulje u sebi sadrži laurinsku kiselinu koja u osnovi ima jaka antimikrobna odnosno, antibaterisjska i antivirusna svojstva. Tu su i moji ostali sastojci. Vitamin E, odnosno antimikrobni lipidi i dekanoična kiselina, koja pored antibakterijskih i antivirusnih ima i antigljivična svojstva. Svi navedeni sastojci će ti znatno olakšati posao i definitivno pomoći u borbi protiv akni. Sem toga, sprečiće pojavu herpesa na tvojoj koži. Dakle, budi uporna i kladim se da ću ti pomoći! :) Ne zaboravi na moj tekst posvećen upravo aknama!

Moja koža je suvaaaa i polako gubim živce zbog toga. MARK reci mi šta da radim?

Za suvu kožu je dovoljno da izabereš bilo koji MARK scrub piling od kafe. Garantujem da ćeš biti prezadovoljna mojim učinkom. Kokosovo i bademovo ulje savršeno hidriraju sve tipove kože i stvaraju na njenoj površini blagi film kroz koji može da diše i to bez osećaja prevelike masnoće. MARK Coffee Original je možda i najbolje rešenje za ovaj problem.

Trudna si i pitaš se da li smeš da me koristiš?

Dozvoli mi prvo da ti čestitam! :) MARK-a možeš slobodno koristiti i za vreme trudnoće… Mislim da na mom instagramu možeš čak i videti par slika nekih budućih mama.

Zašto je moja koža uvek crvena, smem li da koristim MARK-a?

Crvenilo na koži može biti trenutno ili prolazno. Možda se radi o običnoj upali , ali isto tako može biti i neko oboljenje. Ukoliko ti je koža uvek i svuda crvena, savetujem ti da posetiš svog dermatologa. Mene svakako nesmetano možeš koristiti. Umesto klasičnog pilinga, stavi me kao masku. Nemoj masirati kožu već me samo lagano nanesi. Slobodno me možeš ostaviti i duže od pet minuta, samo ne zaboravi da me ispereš na kraju. Ako ti je koža pocrvenela jer si izgorela od sunca, ja ću ti svakako dobro doći! :)

Želela bih da te poklonim mami, kog mi MARK-a preporučuješ za njenu zrelu kožu?

Super što se brineš o mami. Siguran sam da će njenoj koži prijati jedna dobra hidratacija, odnosno druženje sa mnom. Sastav svih MARK scrub pilinga je u suštini isti. Slobodno joj možeš pokloniti bilo koji. Možeš se voditi mirisom koji tvoja mama voli . :) 

Kog MARK-a preporučuješ fitnes instruktorkama? :) 

Ćao srce, tebi celulit i strije sigurno nisu problem i zato ti nudim jedno pravo osveženje. Probaj MARK scrub Citrus! Piling će očistiti i osvežiti tvoju kožu, a ti ćeš uživati u mom neverovatnom mirisu. :) P.S. Siguran sam da se i tvoj dečko bavim fitnesom ili nekim drugim sportom. Za njega ti preporučujem nešto novo. Uskoro mi stiže MARK For HIM after GYM! :)Taman ga možete podeliti! :) 

UKLJANJANJE CELULITA PILINGOM OD KAFE

Imam problema sa celulitom. Mogu li uz pomoć tebe da ga se rešim?

Vidi lutko, osnovni sastojak bilo kog MARK pilinga je kafa. Zahvaljujući kofeinu, prirodnom alkaloidu, kafa ima stimulativno dejstvo na tvoju kožu. Nepresušni je izvor antioksidanata i kao takva utiče na poboljšanje cirkulacije, te samim tim podstiče razgradnju masnih ćelija, koje se "lepe" na tvoje butine, stomak i zadnjicu. Detaljnije o svemu možeš pročitati u mom članku o borbi protiv celulita. U njemu te čak čeka i jedan vrlo praktičan i efikasan primer upotrebe :)

Nadam se da su vam se moji odgovori svideli. Ako imate još nekih pitanja slobodno mi pišite na info@markscrub.rs. Potrudiću se da Vam odgovorim putem maila, ili pak kroz neki svoj sledeći tekst ovde na blogu.

Vaš MARK!