JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

MARK saveti za letnji stajling!

MARK saveti za letnji stajling!

09 Jul, 2017

LETNJA GARDEROBA ZA ŽENE

Ćao lepoticeeeee!

Vidim da tvoja koža dobija željenu letnju boju. Nema uraslih dlačica na nogama, a čini mi se i da si savršeno zategla guzu! :) Ponosan sam na rezultate mog rada, odnosno beauty savete koje sam ti mesecima unazad delio. Zahvalan sam ti što si me slušala. Drago mi je da si se družila sa mnom i zaista bih voleo da nastavimo u istom ritmuuu! :) Nešto sam razmišljao, danas bismo mogli malo pričati o krpicama za ove vrele letnje dane. Iskreno, inspiraciju sam pronašao u starom hitu Bijelog Dugmeta, „Hajdemo u planineeee“! :)  

Ona voli leto jer se tada nose ljetne haljinice!

A voliš li ti letnje haljinice? Preferiraš duže ili kraće? Moja preporuka je neka lepa šarena kratka haljinica. Da li će imati ramena ili ne, izaberi sama. Nama muškarcima je taj deo u principu potpuno nebitan. Noge i guza završavaju više od pola posla. :) Ako baš ne voliš šarene boje, onda preporučujem neku crnu ili pak haljinicu boje lila. :) Pa neka onda razmišljaju da li si, kada i koga išla da ga ljubiš i čija si ljubav bilaaa! :) 

A ona voli sunce jer se tada nose tanke majičice! 

Uh i majičice su baš dobra stvar. Majice su generalno vrlo prijatne. One sa brtelama malo prijatnije od onih sa rukavima. Ako hoćeš da budeš zavodnica, poigraj se sa bojama. Ako se odlučiš za belu ili neku nežnu boju preporučujem crni brus ispod nje. Ako ti se učini da je majica iz nekog razloga neprikladan izbor, preporučujem ti da je zameniš nekom laganom košuljom.

Uvek se dvoumiš između šorcića i suknjice?

Istina, Alen ih u pesmi nije pominjao ali nas to ne sprečava da pričamo o njima. Generalno izbor je na tebi.  Tačno je da ultra kratke mini suknjice definitivno nemaju konkurenciju, ali i uz šorts ćeš vrlo lako bitii seksi cica. Ako ga upotpuniš čarapama do iznad kolena, bićeš prava bomba! Čarape će tvojim nogama dati posebnu čar. Ako iz nekog razloga ne želiš da pokažeš svoje noge obuci farmerke ili neke lagane pantalone.

Šta da obuješ? Kakav aksesoar da izabereš?

Trudi se da biraš obuću koja će u odnosu na garderobu  predstavljati pravi kontrast. Ogrlice, narukvice i prstenje se lako uklapaju uz svaku letnju kombinaciju. Slobodno se opusti i igraj sa bojama. Naočare preporučujem velike špicaste ili pak one pilotske, a tašnice što manje. Nemoj da plašiš muškarce velikom torbom! :) 

Eto, prošli smo te od glave do pete.  Možda nismo išli baš tim redom, ali to je sada najmanje bitno. Ako smo nešto zaboravili i ako imaš neka pitanja piši mi na  info@markscrub.rs. Rado ću ti pomoći. Ne zaboravi da redovno radiš pilinge. Za leto sam ti već više puta preporučio MARK Coffee Pepermint, ali... Dame biraju! :)

Tvoj MARK

 
translation missing: sr.blogs.article.additional_articles

Da li piling od kafe uklanja celulit?
Da li piling od kafe uklanja celulit?

23 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako se zauvek rešiti bubuljica?
Kako se zauvek rešiti bubuljica?

16 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?
Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?

04 Avgust, 2018

Čitaj...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България