JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Masaža kao relax za dušu i telo!

Masaža kao relax za dušu i telo!

25 Oktobar, 2017

masaza i piling

Ćao draga,

Htela ili ne, moraš priznati da si svoj životni stil prilagodila veoma haotičnoj današnjici u kojoj živimo. Telefoni neprestano zvone. Hiljade i hiljade mailova. Pritisak i gužva na poslu. Saobraćajne gužve i radovi po gradu. Još ako te kod kuće čeka porodica, ispada da vremena za sebe gotovo i nemaš. Sve to negativno utiče na tvoj organizam. Kao posledica javlja se nervoza, pospanost i umor. Ne tako retko javljaju se i neki zdravstveni problemi.  

Znam da verovatno ne možeš ni da zamisliš bar trenutak odmora, u kom bi se posvetila samo sebi i po strani ostavila obaveze na poslu ili pak u porodici, ali draga moraš to da uradiš!  Taj trenutak ti je zaista potreban i ti ga siguran sam zaslužuješ.    

Kako da se maksimalno opustiš i pobegneš od svih obaveza?

Odmor je širok pojam i svako ga zamišlja na neki svoj način. Ako mene pitaš kako da se odmoriš, preporučujem ti masažu! Za nju ti treba malo vremana a užitak i korist su maksimalni. Masaža ti daje potpuni relax i maksimalno opuštanje. Garantujem ti da će te dobra masaža maksimalno opustiti i na trenutak isključiti od svega.

Naučnici su dokazali da se nakon masaže u telu smanjuje nivo kortizola u telu. Veće količine kortizola u telu izazivaju upravo stres, povećani nivo holesterola i lošiji imunitet.  Masaža smanjuje hipertenziju, odnosno krvni pritisak, povećava koncentraciju i pozitivno utiče na fleksibilnost svih tvojih zglobova. Masaža može da utiče i na rešavanje problema sa nesanicom, pomaže u lečenju zamorenih i preopterećenih mišića. Generalno masaža poboljšava protok krvi kroz celo telo i doprinosi povećanju elastičnosti kože.

MARK scurb pilinzi i preporuka za masažu

Ne znam da li ćeš me poslušati, ali svakako od mene ide mala preporuka za dobru masažu. Danas je mnogo spa centara i salona u koje možeš otići i dobiti prosefesionalnu masažu. Ne mogu da kažem da je to loša opcija, ali ja sam ipak za neku kućnu varijantu koja će ti po mom mišljenju biti praktičnija i jeftinija. Proveri oglase ili potraži neku preporuku prijateljice i pronađi svog privatnog masera ili maserku. Privatni maseri odnosno maserke će se uvek maksimalno potruditi oko tebe. Obično su to osobe koje imaju veliko iskustvo u tom poslu. Cilj im je da budeš zadovoljna i da ih opet pozoveš. Doćiće na tvoju adresu u tačno dogovorenom terminu pa nećeš morati da lutaš po gradu, tražiš i plaćaš parking. 

piling tela

Posle masaže preporučujem ti da uradiš i piling celog tela. To će te još više opustiti, a ujedno ćeš i dopreniti zdravlju tvoje kože. Izaberi omiljenu aromu (kokos, citrus, kafa ili čokolada) i prepusti se uživanju. Piling kože će ti očistiti pore i sprečiti pojavu akni. Zahvaljujući kofeinu, dodatno će poboljšati cirkulaciju krvi i sprečiti pojavu celulita. Pored kafe, u MARK scrub pilinzima ćeš naći i morsku so, koja će dodatno povećati elastičnost tvoje kože i tako sprečiti pojavu strija na tvom stomaku. Tu su još vitamin E, smeđi šećer, bademovo i kokosovo ulje. Garantujem da ćeš posle masaže i pilinga osetiti promenu. Bićeš kao nova.

P.S. Javi mi utiske! :)

Tvoj MARK

 
translation missing: sr.blogs.article.additional_articles

Da li piling od kafe uklanja celulit?
Da li piling od kafe uklanja celulit?

23 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako se zauvek rešiti bubuljica?
Kako se zauvek rešiti bubuljica?

16 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?
Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?

04 Avgust, 2018

Čitaj...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България