JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Milica Milša otkriva tajne svoje lepote!

Milica Milša otkriva tajne svoje lepote!

16 Januar, 2018

milica milša

Prošlo je godinu dana od kako sam stigao u Srbiju. Ponosan sam što sam uživao u zadovoljstvu nekoliko hiljada ovdašnjih lepotica iz svih krajeva ove zemlje. Jedna od njih je i naša prelepa i poznata glumica, Milica Milša. Ej kad se samo setim njenog poziva negde tamo krajem novembra. :) Mojoj sreći nije bilo kraja! :)

Naime, ja sam Milicu primetio čim sam došao u Srbiju. Ipak je ona jedna od naših najlepših i najzgodnijih glumica. Analizirao sam njenu karijeru, odnosno biografiju i ostao zapanjen činjenicom da se ova lepa dama polako bliži 50-toj godini. Mislio sam da je u pitanju neka greška, jer realno, ja lično joj nikada ne bih dao te godine! To saznanje me nimalo nije pokolebalo. Za svega dva dana onako elegantan i mirišljav u varijanti kokosa bio sam na njenim vratima. :)

Ne znam šta bih vam rekao o našem prvom susretu. Bili smo oduševljeni. Kako ja sa njom, tako i ona sa mnom. Postali smo nerazdvojni prijatelji. Puno toga sam saznao o njoj i uspeo da je ubedim da nam u jednom kraktom razgovoru otkrije tajne svog mladalačkog izgleda i neprolazne lepote. Hajde da vidimo  kakvim se to trikovima  Milica služi i zašto njeno lice njeno lice i koža, uvek budu savršeni. 

MARK: Milice, hoćeš li nam otkriti svoje beauty rituale? Da li su oduvek bili takvi ili su se vremenom promenili?

MILICA: Moji rituali u nezi se svode na čišćenje lica, stavljanje seruma i kreme i na obavezno skidanje šminke pred spavanje. Čini mi se da  oduvek tako negujem lice. Mama me je naučila da je dobro stavljati i ulje na još vlažnu kožu i lica i tela, pa to i praktikujem naročito zimi.

MARK: Kada je u pitanju šminka, bez čega ne možeš?

MILICA: Čini mi se da bez šminke  mogu, tako da je skoro i ne koristim. To je valjda zato što kad radim, šminka je obavezna, pa ja koristim svaki slobodni trenutak da se odmorim od iste. I naravno koristim samo kvalitetnu šminku. Jedino bez čega ne mogu je balzam za usne.

MARK: Kako se opuštaš nakon napornog dana?

MILICA: Opuštam se sa porodicom i prijateljima, i naravno sa mojom kucom Leom, ona me uvek oraspoloži. Pozorišta mi nikad nije dosta, pa tako kad nemam ja predstavu, volim da pogledam neku, i uživam u mojim kolegama.

MARK: Opiši nam razliku izmedju scenskog i svakodnevnog šminkanja.

MILICA: Scenska šminka ili maska podrazumevaju stručnjake koji znaju tačno sta treba da urade. Moje je samo da se zavalim u stolicu i prepustim se veštim rukama šminkerki.  One zaista čine čuda,  bilo da igram epohu, damu, seljanku, ženu sa bradom i brkovima, raskošnu Italijanku... Svakodnevna šminka se u mom slucaju sastoji od bb kreme, rumenila i sjaja za usta, kad stavim maskaru, mislim da sam se baš našminkala.

MARK: Kako se brineš o licu i telu tokom zime?

MILICA:  Mislim da je dobar piling početak svake dobre nege,  i zimi i leti. Zimi stavljam malo masnije losione, i naravno ulja o kojima sam govorila.

milica milša

MARK: Kakav je bio tvoj prvi susret sa MARK-om?

MILICA: Susret sa MARKOM je bila ljubav na prvi piling! Ništa bolje nisam stavila na svoju kožu,  i upravo me MARK piling štiti od teške šminke i pozorišne maske. MARK  čini da moja koža izgleda besprekorno. Nisam verovala da takav, za mene zaista čaroban  proizvod postoji.

MARK: Da li si ikada pravila domaći piling?

MILICA: Da, pravila sam pilinge, ali i kreme i losione. Ali kad sam probala MARK scrub piling , videla sam da je on nešto više od pilinga, on je čudo!

MARK: Šta bi preporučila mladim devojkama, kako da brinu o svom izgledu, odnosno koži?

MILICA:  Mladim devojkama, ali i svima savetujem da se prevashodno neguju i  ne opterećuju lice teškom šminkom. Ništa nije lepše nego negovana, čista koža.  U tome pomaže upravo MARK. Šminka dodje kao šlag na tortu. Šminka služi da istakne ono sto je lepo i eventualno popravi neku nepravilnost, ali nikako nije maska!

MARK: Da li si upoznata sa činjenicom da veliki broj vodećih kozmetičkih brendova za testiranje svojih proizvoda koristi životinje? Kakav je tvoj stav po tom pitanju?

MILICA: Ne koristim nista što je testirano na životinjama,  i jako sam protiv toga. Obožavam zivotinje.

MARK: Imaš li ljubimca? Reci nam nešto o njemu?

MILICA: Imam, moja ljubimica se zove  Lea, ona je mešanka i ima 11 godina . Moja je uveseliteljka i sa njom nije nikad dosadno. Imali smo pre tri psa, Oki, Žujku, koja je Leina mama i naravno Leu. Sad nam je ostala samo Leica, koju mazimo i pazimo, ali mazi i pazi i ona nas. Ljubimci vam daju bezuslovnu ljubav i nezamenljivi su!

MARK: Da li znaš da MARK scrub pilinzi nisu testirani na životinjama?

MILICA: Da znam, zato je MARK najbolji u svakom pogledu! I nezamenljiv,  presrećna sam što je postao deo moje nege, i ulepšao i olakšao moj život.

 English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България