JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Obavezno skidanje šminke pre spavanja!

Obavezno skidanje šminke pre spavanja!

18 Mart, 2018

Ćao lepotice,

Sigurno ti se nekada dogodilo da se vratiš iz noćnog izlaska oko 3 ili 4 sata ujutro, umorna i prepuna utisaka, pa te mrzi da se raspremiš, da skineš cipele, pa da skineš šminku... Jedino što želiš u tom trenutku je da legneš i da zaspiš. Stooop! Ne može tako!

Obavezno skidanje šminke pre spavanja!

Koliko god da si umorna, skidanje šminke pre spavanja je obavezno. Pitaš se zašto? Kada se šminka pomeša sa prirodnim lučenjem loja iz kože, dolazi do zapušavanja pora i vrlo lako se može dogoditi da se sutradan probudiš sa bubuljicama, crvenilom i isušenom kožom. A maskara i senka mogu oštetiti tvoje oko i dovesti do pojave konjuktivitisa ili kontaktnog dermatitisa. Tokom noći koža upija najviše hranljivih sastojaka, zato se uvek preporučuje posebna nega lica pred spavanje i upotreba hranljivih i hidratantnih krema kako bi održala elastičnost i svežinu kože i naravno smanjila pojavu bora. Na suvoj koži bore su vidljivije i ako preskočite čišćenje samo dva ili tri puta u toku nekoliko dana, vaša koža će izgledati umorno i staro. Sigurno ne želiš da u tvojim tridesetim tvoje lice izgleda kao da ima 50 godina!

Vlažne maramice za skidanje šminke ili magična rukavica mogu u kasnim satima biti od velike koristi i mogu efikasno poslužiti da brzo i lagano skinete slojeve šminke sa lica i oslobodite vaše pore. Međutim, one nisu adekvatan način čišćenja lica i ne bi trebalo da ih koristite svakodnevno. Tačno je da skidaju šminku, ali za uzvrat kožu ostavljaju suvom.

piling lica

Zato sam tu ja! MARK scrub za sve ima rešenje! MARK piling za lice se brzo i lagano umasira u kožu, za delovanje su mu dovoljna svega 2-3 minuta, a nakon toga se jednostavno ispere. Kafa robusta i smeđi šećer će skinuti sve prljavštine i ostatke šminke, a vitamin E, bademovo i kokosovo ulje će negovati i hidrirati kožu lica do jutra. Ne treba da nanosiš nikakvu kremu posle toga što će ti uštedeti vreme i moći ćeš mirno da spavaš. Za potpuni efekat predlažem i piling usana! :) 

P.S. Pravićemo after party! :)

Tvoj MARK
translation missing: sr.blogs.article.additional_articles

Da li piling od kafe uklanja celulit?
Da li piling od kafe uklanja celulit?

23 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako se zauvek rešiti bubuljica?
Kako se zauvek rešiti bubuljica?

16 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?
Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?

04 Avgust, 2018

Čitaj...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България