JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Prah nima – čarobni sastojak MARK Green tea maske za problematičnu kožu lica!

Prah nima – čarobni sastojak MARK Green tea maske za problematičnu kožu lica!

13 Maj, 2018

MARK Green tea maska za problematično lice

Zdravo lepotice,

Verovatno si već videla kod mene na sajtu da sam samo za tebe napravio novu MARK Green tea masku za problematičnu kožu lica. Pošto obožavam žene i želim da uvek budete najlepše u svakom trenutku, odlučio sam da malo proputujem po svetu i da potražim magični sastojak zbog kog će vaša koža lica uvek biti zdrava i negovana. Ovaj put sam bio u Indiji i odatle doneo prah listova drveta nima, inače poznato kao Azadirachta indica. Upotreba nima je višestruka zahvaljujući njegovim antibakterijskim, antimikotičnim i protivupalnim dejstvima. U tradicionalnoj indijskoj medicini prah i ulje nima se već hiljadama godina koriste za negu i hidrataciju kože, za tretiranje bora, lepši ten i borbu protiv akni i bubuljica.

Svojstva praha nima:

  1. Antivirusna svojstva – ekstrakt lista nima eliminiše viruse tako što ih apsorbuje i tako sprečava širenje virusa.
  2. Protivupalna svojstva – zahvaljujući svojim anti inflamatornim svojstvima masaža uljem nima ublažava bolove u mišićima i zglobovima.
  3. Rane i posekotine – prah nima pomaže da se otvorene rane brže zatvore štiteći ih od infekcija.
  4. Lepa kosa – antibakterijska svojstva nima pozitivno deluju na kožu glave i pomažu u borbi protiv peruti i opadanja kose.
  5. Akne – prah nima pomaže u borbi protiv akni i bubuljica tako što čisti pore, a njegova antibakterijska svojstva i antioksidanti stvaraju barijeru i tako štite kožu od stvaranja novih akni. Koža nakon njega ostaje sveža i zategnuta, a zahvaljujući masnim kiselinama i vitaminu E pomaže u sprečavanju bora i drugih znakova starenja.

Dakle, moja nova maska bogata je antioksidantima, a u kombinaciji sa pirinčem, ovsenim prahom i prahom čudesnog nima temeljno čisti kožu i uklanja toksine. Pored toga ima i protivupalne efekte i aktivno se bori protiv stvaranja viška sebuma i akni. Sada možeš da pokažeš celom svetu tvoje pravo, lepo lice!

MARK Green tea maska za problematičnu kožu lica je potpuno prirodna formula, stvorena da se bori protiv akni uklanjajući toksine sa kože i dajući joj mladalački izgled.

Kako koristiš moju novu MARK Green tea masku?

  • Pomešaj jednu kašičicu maske sa malo mlake vode tako da se napravi pasta i nanesi na vlažno i prethodno očišćeno lice. Izbegavaj predeo oko očiju prilikom nanošenja.
  • Ostavi na licu 3-5 minuta da deluje i isperi mlakom vodom.
  • Koristi masku 2-3 puta nedeljno.
  • Obrati pažnju na predeo oko očiju! Ako osetiš peckanje, svrab ili suzenje očiju stavi vlažan tufer na oči ili kolutove svežeg krastavca.

Nadam se da sada znaš razloge za moj dalek put u Indiju. Nadam se da ti je jasno šta sam hteo da ti kažem u naslovu: Prah nima – čarobni sastojak MARK Green tea maske za problematičnu kožu lica . Nadam se da razumeš zašto sam baš prah nima dodao u svoju MARK Green tea masku koju sam posebno namenio problematičnoj koži.

Ako ipak imaš nekih nedoumica, poruči je i probaj!. :)

P.S. Kada je probaš, sve će ti biti jasno! :)

Tvoj MARK

 English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България