JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

PROBAJ ME I REŠI SE AKNI

PROBAJ ME I REŠI SE AKNI

25 Januar, 2017

Potpuno prirodan nacin za lecenje i uklanjanje akni

Ćaooo,

Da li si  me već probala? I šta kažeš, kakav sam? Ma znao sam da ću ti se svideti.

Danas ću malo opet raditi na tebi. Ne znam ko je tvoj najveći neprijatelj , ali ću ti danas predstaviti jednog od svojih. Danas ćemo proučavati akne, a ja ću ti dati neke korisne savete za borbu protiv njih.

ŠTA ZAPRAVO ZNAŠ O AKNAMA?

Možda će te iznenaditi podatak da čak 85% lјudi uzrasta od 11 do 30 godina ima problem sa aknama? Ne treba zanemariti ni oko 3% lјudi starijih od 30 godina. Tačno je da od akni niko neće umreti, ali njihovoj pojavi se svakako niko ne raduje.

ŠTA SU AKNE I KAKO NASTAJU? 

Stručnjaci kažu da su akne bolest, odnosno zapaljenje lojnih žlezda, a kao osnovni uzrok njihove pojave navode preosetljivost organizma na hormone i povećano lučenje loja za podmazivanje kože.

Ako svoju kožu redovno ne čistiš i održavaš, na njoj se vremenom nagomilavanju izumrle ćelije  koje zapušavaju kanale, pa se tako stvaraju čepovi, ispod kojih se usled povećanog lučenja stvara višak loja i samim tim uslovi za razvoj bakterija i širenje infekcije na okolno tkivo.

Sve ovo dovodi do pojave bubuljica, crvenih tačkica i cista na tvom telu. Jasno je da će se ova pojava najčešće manifestovati na delovima tela sa najviše lojnih žlezda (lice, gornji deo grudi). Nisu isključena ni ramena, odnosno leđa.

KAKO SE  BORITI PROTIV AKNI?

I ti  i ja znamo da je za uklanjanje akni potrebno jako puno vremena. Vrlo je bitno da se one pravilno leče, jer pogrešan vid lečenja može da izazove kontra efekat. 

Sastavni deo procesa lečenja akni je i tvoja ishrana. Pre svega je bitno da bude uravnotežena. Namirnice koje koristiš se moraju lako variti u tvom stomaku. Ne smeš jesti puno šećera, odnosno masti. Obavezni su i vitamini koji se nalaze u voću i povrću. Ne treba zaboraviti ni redovno konzumiranje tečnosti. Preporučujem ti da izbegavaš veštačke sokiće. Najbolje je piti vodu , ili ceđeno voće.   

KAKO SE MARK PILING BORI PROTIV AKNI?

Već znaš da su svi moji sastojci su potpuno prirodni, a sada ću ti otkriti koji je od njih posebno važan za uspešnu borbu protiv akni.

Reč je o kokosovom ulju u kom se krije laurinska kiselina koja u osnovi ima jaka antimikrobna odnosno, antibaterisjska i antivirusna svojstva.  Tu su i ostali sastojci u vidu veoma važnog vitamina E, odnosno  antimikrobni lipidi i dekanoična kiselina, koja pored antibakterijskih i antivirusna ima i antigljivična svojstva.  Svi navedeni sastojci  će ti znatno olakšati borbu i definitivno pomoći u protiv akni, ali će takođe sprečiti pojavu herpesa na tvojoj koži.

Sve sam ti rekao, ostaje ti samo da me probaš i osetiš promene već posle prvog korišćenja. Naravno , jedan naš susret sigurno neće biti dovoljan. Ipak ne moraš se brinuti, jer ja sam MARK, piling od kafe koji obožava žensko telo i koji se iskreno raduje svakom novom suretu sa njim.

Radujem se činjenici da će  zahvaljujući meni tvoja koža biti zdrava, lepa i nežna! 

Tvoj MARK.
translation missing: sr.blogs.article.additional_articles

Da li piling od kafe uklanja celulit?
Da li piling od kafe uklanja celulit?

23 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako se zauvek rešiti bubuljica?
Kako se zauvek rešiti bubuljica?

16 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?
Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?

04 Avgust, 2018

Čitaj...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България