Prvi randevu sa MARK-OM!


Prvi randevu sa MARKOM!

Ćao ljubavi, ovaj tekst želim da posvetim baš tebi! Znam da je taj prvi put nekako uvek problematičan. :) Verovatno imaš i malu tremu. :)  Ne brini, tu sam ja! :) Želim da se opustiš a ja ću tebi i tvojoj koži dati maksimum! :) Naravno, ako uvažiš ovih mojih par saveta. :) Nadam se da ovo nećeš ignorisati ako smo se već družili. Možda i tebi otkrijem nešto novo. :)

Naravno, počinjemo predigrom

Verovatno i ti kao i svaka druga devojka imaš neki svoj ritual za kupanje. To je tvoje legitimno pravo i ja tu ne želim da se mešam. Mogu samo da ti preporučim da me otvoriš  pre ulaska u kadu, odnosno kabinu. Da se malo nadišeš fenomenalnog svežeg mirisa kafe u kombinaciji sa kokosom, čokoladom ili citrusom. :) Ako si slučajno poručila moje MARK poklon pakovanje, možeš me sipati u moju specijalno dizajniranu MARK čašu! :) To ti od srca preporučujem u kupatilu. Meni se najviše sviđa crna, ali u ponudi su pored nje još bela i roze.  

MARK PILING KOŽE

Ostavi me negde na dohvat ruke i pazi da me ne pokvasiš (zato je moja čaša idealna). Sledeći korak je tvoje mokro telo. :)  Preporučujem ti toplu vodu jer će ona otvoriti pore i pripremiti kožu za bolji prijem mojih sastojaka.

Posle dobre predigre uvek dolazi AKCIJA!

Za akciju su nam pored mokrog tela neophodne i tvoje vlažne ruke. Ja želim celo tvoje telo, ali ti odluči gde ćeš me nanositi i u zavisnoti od toga proceni koliko ti je mene potrebno u rukama. Sledeći korak je nežna masaža. Lagani i nežni kružni pokreti po koži. Možda ćeš imati osećaj da sam malo grub, ali veruj mi to je zbog toga što želim da imaš savršen piling kože! :)  Tako ćemo sa tvoje kože skinuti izumrle ćelije. Možeš me dakle naneti (masirati) na bilo kom delu tela. Lice, noge, grudi, laktovi, stopala, guza... Ili jednostavno na celo telo. Ako na koži slučajno imaš neku upalu ili ranu, preskoči je prilikom nanošenja. Možeš me koristiti i kao masku naravno, samo me u tom slučaju nežnije nanesi.   

E onda ja radim radnju a ti uživaš!

Pitaš se šta ja to tebi radim? :) Ok, rećiću ti. Samo lagano molim te. Bez žurbe. Ne kaže naš narod za džabe da sve što je brzo ustvari je kuso. Tako i mi. Ako želiš zaista odličan rezultat i jednu dobru hidrataciju,  kada me naneseš ostavi me 5-10 minuta na sebi. Tako će ti koža iza mene ostati neverovatno nežna. Neke od vas su nažalost jako nestrpljive, pa zbog neke žurbe ne mogu da čekaju. Zbog toga kofein i moja prirodna ulja ne stignu da završe sav svoj posao.  Ako želiš da se rešiš akni, celulita ili strija, moraš mi dati malo vremena.  Odslušaj dve tri svoje omiljene pesme dok ja radim. Možeš raditi neke vežbe disanja ili napraviti selfi sa mnom i podeliti ga na mom instagramu (@markscrubrs), ili facebook-u. Za sam kraj ostaje ispiranje i brisanje. Ne zaboravi da u mom poklon pakovanju imaš i MARK peškirić.  

piling lica

Da li ti je sve jasno? Pitaš se šta za kraj? 

Znam znam, pitaš se da li da koristiš gel za tuširanje pre ili posle pilinga, ili da ga jednostavno uopšte ne koristiš? Moj savet je da ga koristiš pre našeg druženja.. ;)

Zahvaljući mom kokosovom i bademovom ulju tvoja koža će biti savršeno hidrirana, što znači da nećeš morati da koristiš nikakvu kremu posle mene.

Nadam se da je ovaj naš prvi put za tebe bio (biće) divan i da ćemo se uskoro opet družiti. Bar dva do tri puta nedeljno, jer  u toj meri dajem najbolje rezultate! :)

MASKA LICA PILINGOM

Za kraj ti preporučujem da na mom sajtu pogledaš i recenzije nekih mojih sada već iskusnih devojčica :)

Tvoj MARK