JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Rođendanska proslava i pokloni :)

Rođendanska proslava i pokloni :)

26 Septembar, 2017

rođendanski poklon

Ćao draga,

Znam da se dame ne pitaju za godine, ali mogla bi makar da mi kažeš datum svog rođenja? :) Ne brini neću pokušavati da ti napravim rođendansku tortu, ali možda te iznenadim nekim lepim poklonom.  Malo sam znatiželjan, pa bih da znam šta si u horoskopuuuu! :)  Generalno, danas pišemo na temu -->>  Rođendanska proslava i pokloni :)

Šta zaista znaš o samom pojmu rođendana?

Rođendan,  dan u godini, kada se proslavlja datum rođenja. Rođendan se slavio i slavi u mnogim kulturama širom sveta. Generalno, u svetu, proslava rođendana je zaživela početkom 19. veka (1814. godine). Od tada, pa sve do danas po tradiciji se na taj dan u okviru porodice ili u krugu prijatelja organizuje rođendanska proslava. Kada je u pitanju rođendanska proslava, dva neizbežna detalja su rođendanska torta i poklon za slavljenika. Neposredno pre sečenja torte, slavljenik je u obavezi da zamisli želju, zažmuri i ugasi svećice koje gore na torti. Verovanje kaže da će se želja ispuniti samo ukoliko slavljenik ugasi baš sve svećice.

Za balkansko područje posebno je karakterističan 18. rođendan. Smatra se kao dan kada se iz „doba deteta“ prelazi u „doba čoveka“. Te proslave ili kako mlađi vole da kažu „punoletstva“, često umeju da budu veoma raskošne. Zanimljiva je činjenica da osobe koje su rođene 29. februara svoj rođendan proslavljaju tek svake četvrte godine.   

Kako izabrati pravi rođendanski poklon?

Uvek se trudimo da izaberemeo nešto savršeno i iznenadimo slavljenika. Garderoba, nakit  ili neko lepo piće... :)  Zvuči jednostavno, ali je u suštini uvek komplikovano. Da li će biti dobra veličina. Da li će mu se, ili da li će joj se svideti boja. Možda slučajno već ima takav sat.  Ma glupo je da odnesem samo flašu vina... Na kraju dođemo do antologijske rečenice: „ Ja uopšte ne znam šta da mu ili da joj kupim...“ E pa draga, verovala ili ne MARK ima rešenje i za ovaj problem. :)

piling za lice i telo

Ako ne znaš šta nekome možeš da pokloniš za rođendan, izvoli pokloni mu meneeeee!  Da da, bilo kog MARK-a  da izabereš, nećeš pogrešiti. Žene me obožavaju. Sređujem im kožu i brinem se o njima. Nežan sam, prijatan i divno mirišem! Pritom sam i veoma orginalan. Čujem kako neki pokušavaju da me kopiraju, ali...   :) Ako ti treba rođendanski poklon za dečka ili za nekog prijatelja, tu je i moja specijalna edicija za muškarceMARK for HIM after GYM. Baš kao i svi ostali i MARK for HIM after GYM čisti, hidrira i detoksikuje kožu lica i tela. Snažan je u borbi protiv akni i raznih kožnih oboljenja poput psorijaze, ekcema ili osipa. Prijatnog je mirisa i stimuliše svakog muškarca. Odličan je posle treninga.

I šta reče šta si u horoskopu? :)  Potraži me na Facebooku ili Instagramu :)  Pokušaću da ti priredim neko iznenađenje za rođendan :)  P.S. Tumači snova kažu da će osoba koja tokom noći sanja svoj rođendan živeti dugo i srećno! :)

Tvoj MARKEnglish   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България