Da li si spremna za plažu?


UŽIVANJE NA PLAŽI

Hej wake up! Hotel je bukiran! Sve je spremno! A ti? Da li si ti spremna za plažu? Osećam da ti kroz glavu prolaze, nokti, kosa, lice, neželjene dlačice... Uh, koliko posla... Ne brini, zato sam ja tu! MARK je uvek tu za tebe, šta god da ti treba. Pomoći ću ti da se središ za plažu. Samo sledi moje savete.

1. Kako do čiste i hidrirane kože?

Koža je tokom leta žedna. Baš kao i ti. Zato joj treba obezbediti dovoljno vlažnosti. Pored redovnog čišćenja i pilinga lica, savetujem ti da koristiš maske, koje će dodatno hidrirati tvoju kožu. Za uklanjanje šminke koristi hidrofilno ulje. Ovo ulje ne samo da uklanja šminku, nego i čisti kožu lica. Naročito se preporučuje za osetljivu kožu, sklonu osipima. Ja ti preporučujem MARK Coffee Kokos, kako za lice tako i za telo. Ulje kokosa će osvežiti suvu kožu. Savetujem ti i da zaštitiš usne, jer mogu da izgore. Koristi MARK Coffee Lips. Ulje Jojobe će savršeno hidrirati, a pčelinji vosak maksimalno štiti usne od sunčevih zraka. Poseban savet za devojke koje imaju ekstremno suvu kožu je da dodatno koriste i kreme na bazi arganovog ulja.

2. Kako osvežiti i negovati kosu?

Jako sunce i vetar su najveći neprijatelji tvoje kose. Isušuju dlaku, kosa postaje suva, lomljiva i gubi volumen. Morska voda dodatno utiče na to i zato ti preporučujem da pored klasične nege šamponom i balzamom, obavezno stavljaš i malo MARK pilinga. Tako ćeš imati pravilnu hidrataciju koja će omogućiti da dlaka bude nahranjena. Moj vitamin E će regenerisati tvoju kosu. Zahvaljujući svemu tome farbana kosa će zadržati sve nijanse.

3. Želiš lepe ruke, noge i nokte?

Da li si znala da ljudi najčešće prvo primete oči i ruke na drugim ljudima? A na plaži i noge. Zato tvoja koža treba da bude lepa i meka. Tu ja stupam na scenu. Stvoren sam da negujem kožu! Ukloniću sve mrtve ćelije, hidriraću kožu, a nakon druženja sa mnom, mirisaćeš neodoljivo. Imam odgovor na pitanje – kako da uklonim celulit? Svi će se diviti, a ja ću uživati u pohvalama. Hej, ne zaboravi da nalakiraš nokte. Uz neki crveni lak ćeš biti prava zavodnica.

4. Koliko si puta rekla sebi - Želim seksi telo?

Da bi bila seksi moraš prvo ukloniti neželjene dlačice. Pre depilacije uradi piling sa MARK-om kako bi urasle dlačice izašle na površinu, a posle depilacije me stavi kao masku. Moja ulja će hidrirati tvoju kožu i učiniti je mekom. Tvoje neodoljivo telo je sada spremno za poglede ispod suncobrana.

PILING OD KAFE

Nadam se da su ti ovi moji saveti bili korisni i da ćeš ih slediti. A sada na pakovanje! Ja sam spreman, čekam samo da me ubaciš u kofer. Neću zauzeti mnogo prostora. Ušuškaću se negde između haljinica i biću miran. Jedva čekam da se sunčaš, pa da se posle družimo... Mmmm, obožavam preplanuo ten... Obožavam sve te žene... Ponesi me i na plažu, staviću naočare i odmaraću ispod suncobrana. Čekaću da mi se dive.

Ti: MARK, gde si? Ulazi u kofer!

JA: Ohohohoho...... Ideeeeeem....