JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Šta je MARK Golden shine?

Šta je MARK Golden shine?

01 Jul, 2018

Ćao draga,

Znam da sam navikao tvoju kožu na kvalitetnu prirodnu negu. Znam da zahvaljujući mojim pilinzima imaš savršeno hidriranu, čistu, meku i nežnu kožu. Znam da ti je idealno u vezi sa mnom, ali sam ipak rešio da u našu vezu unesem malo svežine. Želim da našoj vezi i tvojoj koži dodam jedan novi sjaj! :) Šta ti kažeš na to? Da li si spremna za nešto novo?

mark golden shine

Šta ćeš reći ako tebi i tvojoj koži osim nege poklonim neverovatan prirodni sjaj? Znaš da ja sve mogu, pogotovo sada jer je konačno stigao i moj specijalni gospodin MARK Golden Shine!

Šta je MARK Golden Shine?

MARK Golden Shine je moj novi „anti-age" prirodni piling od kafe sa neverovatnim zlatnim sjajom. Slobodno mogu reći da je MARK Golden Shine savršen dodatak za tvoj styling. Zahvaljujući njegovom zlatnom sjaju, sa njim možeš da zablistaš i zasijaš poput najlepše zvezde na nebu. Na sunčanoj plaži, večernjoj žurci, na ulici... Kratko i jasno, uvek i svuda!

Od čega se sastoji MARK Golden shine?

Znaš da su svi MARK scrub pilinzi potpuno prirodni. Za razliku od njih MARK Golden Shine osim standardnih i potpuno prirodnih sastojaka, kao specijalni dodatak u sebi sadrži još i prirodno ulje šipka, koje je odličan „anti-age" sastojak. Takođe je veoma bogat antioksidantima, poput retinolne kiseline i vitamina C. Ulje šipka revitalizuje, regeneriše i podmlađuje kožu i intezivno je hidrira. Ublažava duboke bore i stimuliše stvaranje kolagena. Sem ulja šipka, tu je još i ulje kafe, koje je takođe veoma jak antioksidant koji potpomaže stvaranje kolagena i elastina. Odlično je u borbi protiv bora, strija i celulita, a pomaže i kod čišćenja kože. Odlično je za negu kože koja je sklona aknama. Specijalan i jedinstven dodatak je i prelep prirodan zlatni sjaj koji ostavlja sjajni efekat na koži.

Šta možeš očekivati od MARK Golden Shine prirodnog pilinga?

Savršeno hidrirana, čista, meka i nežna koža se uz MARK scrub pilinge prosto podrazumeva. Baš kao i uklanjanje izumrlih ćelija i ostalih nečistoća iz kože. MARK Golden Shine ti još nudi i :

  • Poboljšanu cirkulaciju krvi i čiste pore
  • Jake, vlažne, umirujuće i regenerativne efekte
  • Sprečavanje preranog starenja kože
  • Odličan sam SOS proizvod za sve tipove kože koje dugo nisu negovane
  • Uz redovnu i pravilnu upotrebu, zahvaljujući meni tvoja koža će biti lepa i zdrava

P.S. Samo da te podsetim, posle tretmana sa mnom, tvoja koža će biti savršeno nežna i čista, a sijaće poput zlata!

Tvoj MARK

 English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България