JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Šta pokloniti partneru za dan zaljubljenih?

Šta pokloniti partneru za dan zaljubljenih?

07 Februar, 2018

Ćao draga,

bliži nam se jedan jako lep i zanimljiv dan - 14. februar,  poznatiji kao „Dan zaljubljenih“.  Čeka nas razmenjivanje  nežnih poruka odnosno zanimljivih poklona sa partnerom.  Znam da neke od vas nemaju partnera, ali isto tako znam da ne morate da brinete jer sam tu ja! Dakle, ako si slučajno „single“ ili ako ti je status veze „vrlo komplikovan“  pozovi me i stižem! :) Predlažem da 14. februar provedeš upravo sa mnom! :) Možemo u kadu ili tuš kabinu. Možemo u krevet. Možemo gde ti hoćeš jer ja sam apsolutno tvoj MARK scrub prirodni piling od kafe i zbog tebe sam spreman na sve! :) Samo da ti napomenem, bije me glas nežnog ljubavnika neodoljivog mirisa ;)

Nisi „single“? Nema veze draga. Svakako se možeš družiti sa mnom. Srediću te tako dobro za dan zaljubljenih da će tvoj dragi biti oduševljen. Možeš mu pokloniti sebe u varijanti meke i glatke kože sa veoma privlačnim mirisom kokosa. Ili možda možeš biti njegova od „čokolade devojka“  :)

I dok tvoj dragi googla na temu „Šta pokloniti devojci za dan zaljubljenih?, ili pak  „Kako iznenaditi devojku za dan zaljubljenih?“, ja ću tebi dati jednu savršenu preporuku. Ako tražiš idealan poklon za dan zaljubljenih, na pravom si mestu! :)

Šta pokloniti partneru za dan zaljubljenih?

Hajde da zamislimo tvog dragog kao strogo poslovnog čoveka. Pitaš se šta bi on želeo da mu pokloniš tog 14. februara?

Da sam na njegovom mestu i da sam tokom celog dana na raznim sastancima, u kancelariji, za računarom, sa telefonom  i nervoznim šefom verovatno bi mi uveče kod kuće prijala jedna romantična masaža u polumraku spavaće sobe, uz sveće naravno. Ti bi mi posle nje došla kao šlag na tortu :) 

Ako je tvoj dragi fudbaler, košarkaš ili generalno sportski tip muškarca koji se brine o svom telu odnosno drži do fizičkog izgleda, svakako bi mu prijalo da malo vežbaš sa njim. Makar kao teret na leđima dok radi sklekove :) Posle vežbanja uvek dolazi tuširanje. :) Gde je tuširanje, tu je i piling lica i tela. :)

Uvek doteran, namirisan, skockan... Ukratko neki dasa poput mene :) Pa šta da ti kažem, možda neka kozmetika. Neki dobar parfem ili jednostavno jedan MARK for Him after GYM? Pa zašto da ne? To ćeš realno i ti koristiti :) Samo da ti kažem da ćeš poželeti da ga pojedeš! :) Piling, ne dragog! :) Neodoljivo podseća After eight čokoladice. A kao što već rekoh, možete me i zajedno probati! :)

Nadam se da sam ti dao dosta predloga i probudio inspiraciju u tebi. Siguran sam da ćeš izabrati pravi poklon za tvog dragog i da će vam ovaj 14. februar biti najdivniji ikada. Ne moraš mi zahvaljivati. Znaš da na mene uvek možeš računati. :) 

U to ime... Ako za svog dragog poručiš bar jedan MARK for HIM after Gym prirodni piling od kafe za muškarce, i za sebe izabereš bilo koji MARK scrub prirodni piling od kafe od mene dobijaš POKLON čašu! :)

Tvoj MARK <3

 English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България