JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Šta se krije iza ružinih latica?

Šta se krije iza ružinih latica?

20 Maj, 2018

Šta se krije iza ružinih latica?

Ćao draga,

Golica te moj naslov? Hm, hajde onda da malo proučimo istorijat i biološki sastav ruža.

Ne znam da li si znala, ali zvanično ruža slovi za najlepši cvet među cvetovima. Simbol je lepote, nege, sjaja i prefinjenosti. Izraz ljubavi i poštovanja.  

Što se nastanka i istorije ruže tiče, grčka mitologija kaže da je ružu od beživotnog tela nimfe stvorila boginja cveća Hloris. Zapisano je da je ime je dobila od boginje Afrodite, a od Dionisa slatki nektar i miris. Prvi javni vrt ruža postojao je još 306 g. p.n.e. koga je osnovao Epikur, grčki filozof i mislilac. Rimljani su ružu smatrali simbolom veselja. Ruža je za njih bila, predivan nakit i miris i obavezno je ukrašavala sve svečanosti. Šekspir je u svojim delima pomenuo ružu i njenu lepotu preko pedeset puta. Napoleonova žena Žozefina je obožavala ruže i na svom imanju, nedaleko od Pariza, uzgajala je više od 250 vrsta. Sa biološke strane ruža je žbunasta biljka jako bogata vitaminima. Pogotovo vitaminom C. Zvuči neverovatno, ali ruža je takođe jestiva biljka. Od ruže se pripremaju marmelade, sokovi, čajevi... Ruža je veoma često i sastojak najkvalitetnijih kozmetičkih proizvoda. Ružina vodica, balzami od ruže, eterično ulje i parfemi... Smatra se da deluje protivupalno i da umiruje iritiranu kožu.

Sada kada znaš „Šta se krije iza ružinih latica?“, nudim ti priliku da razmaziš svoju kožu i daš joj čistu prirodu, a ona će te nagraditi lepotom i svežinom u svim dobima. Pitaš se kako?

Pa tako što ćeš probati moju novu MARK vodu za lice Damask rose. U pitanju je 100% prirodna voda za lice napravljena od latica damask ruže. MARK voda za lice Damask rose odgovara svim tipovima kože, sprečava starenje i umanjuje bore. Čisti i zateže, regeneriše i smiruje iritiranu i nadraženu kožu. Osvežava je i daje joj blistav sjaj.  Povrh svega toga, MARK voda za lice Damask rose ima nežan cvetni miris koji na tebe deluje umirujuće i smanjuje stres.

Kako se koristi MARK voda za lice Damask rose?

Prirodnu vodu MARK face water možeš koristiti na 3 različita načina:

Za čišćenje kože – naprskaj MARK face water na tufer i nanesi kružnim pokretima na lice, vrat i dekolte

Za revitalizaciju – koristi MARK face water da bi osvežila i hidrirala svoju kožu tako što ćeš je naprskati direktno na lice u bilo koje doba dana.

Za toniranje kose – nanesi MARK face water na celu dužinu kose od korena do vrhova. To će ojačati tvoju kosu, daće joj sjaj, a i divno će mirisati.

Čuvati na tamnom i suvom mestu, na temperaturi do 25ºC. Ne izlagati direktnoj sunčevoj svetlosti.

MARK voda za lice Damask rose ne sadrži alkohol, aditive, konzervanse, paraben, parfeme i boje.

P.S. Ako mi ne veruješ, ti je poruči i probaj! 

Tvoj MARK

 
translation missing: sr.blogs.article.additional_articles

Da li piling od kafe uklanja celulit?
Da li piling od kafe uklanja celulit?

23 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako se zauvek rešiti bubuljica?
Kako se zauvek rešiti bubuljica?

16 Avgust, 2018

Čitaj...

Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?
Kako da rešiš problem sa uraslim dlačicama?

04 Avgust, 2018

Čitaj...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България