JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Kafa protiv celulita

UKLANJANJE CELULITA PILINGOM OD KAFE

18 Januar, 2017

Ko je najveći neprijatelj svake žene? Teško pitanje koje može imati hiljadu i jedan odgovor. Ipak jedno je sigurno.  “I Come in Peace“, želim da ti budem prijatelj i hoću da sa mnom pobediš celulit! ;)  

Znam da sve pripadnice lepšeg i nežnijeg pola teže ka tome da imaju lepu i glatku kožu.  Siguran sam da i ti želiš da budeš lepa, zategnuta i poželjna. Želiš da ti pomognem u ostvarenju tvojih ciljeva? Nisam ni sumnjao da će tvoj odgovor biti potvradan. J Hajde prvo da vidimo šta je taj celulit uopšte, kako i zbog čega nastaje, a onda ću ti otkriti i kako da ga se rešiš.

Kafa protiv celulita

KAKO I ZAŠTO NASTAJE CELULIT ?

Po definiciji u pitanju je  deformitet kože, u vidu pomorandžine kore posebno izražen kod ženske populacije. Stručnjaci kažu da je to posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. U prevodu, celulit na tvojoj koži nastaje zbog slabe cirkulacije krvi i gomilanja masnoća. Zbog svega navedenog dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, što dovodi do pojave pomenute pomorandžine kore, odnosno celulita.

KAKO SE BORITI PROTIV CELULITA?

Ne moraš biti nešto preterano mudra da bi zaključila da je za uspešnu borbu protiv celulita na tvom telu neophodna dobra cirkulacija i zdrava ishrana.  U prevodu, potrebni su ti veća fizička aktivnost i vitamini. 

Ako imaš vremena za vežbanje, najbolji izbor su trčanje, plivanje, klizanje i brzo hodanje jer veoma uspešno podstiču cirkulaciju na svim delovima tvog tela. Nije loša ni vožnja bicikla.

Ako radiš kancelarijski posao, trudi se da češće praviš pauze, jedeš voće i piješ dosta tečnosti. Posle posla i u slobodno vreme preporučujem šetnju. Umesto lifta, preporučujem ti što više stepenika. 

Ako nemaš vremena za šetnju i vežbanje, tu su tuširanje i masaža. Za problematična područja uz masažu preporučujem korišćenje malo toplije vode. Tako ćeš zagrejati kožu i probuditi cirkulaciju. Neka tvoje tuširanje bude jedan pravi mali tretman protiv celulita. Idelano bi bilo da uz svako tuširanje uradiš jednu dobru masažu kritičnih delova tela. Ako uz tuširanje i masažu dodaš i piling stanje tvoje kože će se vremenom značajno poboljšati.  

MARK Čokolada - uklanjanje celulita kafom

 MARK PROTIV CELULITA – UKLANJANJE CELULITA PILINGOM OD KAFE

Već sam ti preporučio da uz masažu uradiš i piling svoje kože. Evo sada ti konkretno preporučujem sebe. Pitaš se zašto baš MARK? Vidi lutko, osnovni sastojak bilo kog MARK pilinga je kafa.  Zahvaljujući kofeinu, prirodnom alkaloidu, kafa ima stimulativno dejstvo na tvoju kožu. Nepresušni je izvor antioksidanata i kao takva utiče na poboljšanje cirkulacije, te samim tim podstiče razradnju masnih ćelija, koje se "lepe" na tvoje butine, stomak i zadnjicu. Pored toga, kafa podstiče i izbacivanje nakupljene vode iz organizma. Sve to sprečava i pojavu bora i otvara jako uspešnu i vrlo efikasnu borbu protiv celulita. Umalo da zaboravim kafa takođe podstiče i protok limfe i na taj način smanjuje podočnjake.

 PRAKTIČAN PRIMER UPOTREBE MARK PILINGA PROTIV CELULITA

 Za ovu akciju preporučujem ti MARK coffe čokoladu. Pažljivo me otvori, uzmi na svoje vlažne dlanove i nežno nanesi na svoje noge i butine. Sledeći korak je masaža štipanjem koja bi trebala da traje bar 5 minuta. Kada završiš masažu, problematične delove tela obmotaj plastičnom folijom. Posle desetak minuta skini foliju a mene pažljivo isperi. Radi ovo bar dva puta nedeljno i primetićeš promene već posle par nedelja. Tvoja koža će biti sjajna i nežna, a ti ćeš imati samo jednu dilemu. Mini suknja ili seksi šorts.  Ako mene pitaš, ja glasam za suknjicu i haltere! ;)

Tvoj MARK

 English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България