JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Ulje jojobe za negu i lepotu kože...

Ulje jojobe za negu i lepotu kože...

19 Jun, 2018

Zdravo lepotice,

Pitaš se koje je rešenje za zdravu i negovanu kožu lica? MARK je zato tu! Već znaš da sam svetski putnik i da sam zbog tvoje lepote spreman da otputujem i na kraj sveta. Tako ću ti ovaj put pričati o mom putovanju u južne delove Sjedinjenih Američkih Država.

Sad se pitaš šta sam tamo radio? Išao sam po ulje jojobe! Da, da. Biljku jojobu možemo naći u južnim delovima Kalifornije, južnoj Arizoni i severozapadnim delovima Meksika. Ulje jojobe je zapravo jojoba vosak, koji se dobija iz semenki ove biljke, a zbog niske tačke topljenja uvek je u tečnom stanju pa nam liči na ulje. Zahvaljujući svojoj stabilnoj strukturi i tome što podnosi temperature i do 60°C, ne kvari se niti oksidira, pa ga možete dugo čuvati. Ovo ulje je slično prirodnom ljudskom sebumu i zbog toga se pokazalo kao vrlo delotvorno u kozmetici.

Ulje jojobe za negu i lepotu kože...

Najviše se koristi za negu kože lica, naročito kože sklone aknama i bubuljicama. Ovo ulje dubinski čisti kožu i smanjuje stvaranje sebuma koji je glavni uzročnik nastanka akni. Naročito se preporučuje za masnu kožu, zato što se redovnom upotrebom reguliše rad žlezda i lučenje sebuma, čime vi sami kontrolišete masnoću svoje kože. Pošto je bogato antioksidantima, odlično je za umirenje nadražene kože. A ne samo da umiruje iritiranu kožu, već je zahvaljujući vitaminu E i hidrira.

Inače ulje jojobe se smatra prirodnim lekom za lečenje kožnih problema, psorijaze, ekcema, dermatitisa, pa čak i kod strija i ožiljaka. Nanošenjem ulja stvara se zaštitni sloj na koži i tako se koža štiti od spoljašnjih napada mikroorganizama i bakterija.

MARK piling za lice je potpuno prirodni piling od kafe sa uljem jojobe i uljem čajevca, specijalno namenjen problematičnoj koži lica i koži sklonoj aknama i bubuljicama. Pobrinuo sam se da u jednom proizvodu dobiješ potpunu negu i zaštitu svoje kože. Piling će odstraniti izumrle ćelije sa tvoje kože, ulje čajevca će ukloniti sve bakterije, a ulje jojobe će stvoriti zaštitni sloj na tvojoj koži i ublažiti stvaranje sebuma.

Piling možeš koristiti gotovo svakodnevno, najmanje 2-3 puta nedeljno, a kod izrazito problematične kože, preporučujem ti kombinaciju sa mojom maskom za problematičnu kožu lica sa prahom listova nima.

Ovde ću se pozdraviti sa tobom i reći « Au revoir » do nekog narednog putovanja u službi tvoje lepote. Jer svaka koža zaslužuje MARK-a!English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България