Usne su magnet za muškarce!


piling za usne

Imala je čudno ime koje teško pamti se, ali njene pamuk usne nikada zaboraviti neću neee! Slušam ovaj Dženanov hit i pitam se kakve su tvoje usne srce? :)  Lepe? Nežne? Kako ih i čime neguješ? Šta zapravo znaš o njima?

Kožu i telo smo u principu već apsolvirali. Pored kafe, citrusa, kokosa i čokolade doneo sam ti i nove edicije u liku MARK pilinga za lice, odnosno MARK Coffee Pepreminta. Tu je i piling za tvog dragog – MARK for HIM after GYM, ukoliko ga imaš naravno. Ako ga nemaš, nema brige. Sve u svoje vreme. Kao što rekoh kožu smo već sredili. Polako zatežemo guzu, sređujemo lice i studiramo lepotu bež šminke. Do sada se jedino nismo bavili tvojim usnama. Usne su jako osetljive. Zahtevaju posebnu negu i zato sam rešio da ti pomognem oko njih. Sa velikim zadovoljstvom ti predstavljam MARK Coffee Lips – moj novi prirodni piling za usne.  

Piling usana

Koža usana je oko tri puta tanja od kože na ostatku lica. Poznato je da se veoma lako i vrlo često  ljušti. Ne sadrži lojne žlezde koje bi trebale da štite njenu površinu. Usne su dakle prepuštene same sebi i totalno su nezaštićene. Ako želiš da im pomogneš, preporučujem ti da za početak odradiš jedan piling usana. Tako ćeš ukloniti  izumrle i ujedno stimulisati formiranje novih, zdravih i održivih ćelija kože. Redovni tretmani su tajna lepih i zdravih usana. Upravo zato sam i razvio novi MARK Lip Scrub koji nežno tretira i regeneriše suve, ispucale usne i vraća im prvobitnu mekoću. Predstavlja savršenu mešavinu kafe, smeđeg šećera, pčelinjeg voska, ulja jojobe i ulja kafe. Uz MARK Lip Scrub će tvoje usne biti sočne i lepe svakog dana. :)

piling usana

Hidratacija

Nakon uklanjanja izumrlih ćelija usnama je neophodna hidratacija. Zato sam ti spremio MARK Lip Balm koji savršeno upotpunjuje efekte Coffee Lip scrub-a. Prirodni je balzam za usne od kakao putera, pčelinjeg voska, ulja jojobe, ulja kafe i vitamina E. MARK Lip Balm smiruje i leči ranice na koži usana, a nakon njegove upotrebe tvoje usne će biti mekane i hidrirane.

balzam za usne

Kako zaštiti usne?

Jako važan korak u celoj priči je zaštita usana od UV zraka. Ne zaboravi da sunce sija čak i kada se krije iza oblaka. Sreća u nesreći je da danas gotovo svi karmini sadrže SPF faktor. Zaštita usana od štetnih sunčevih zraka pored toga što usporava starnje kože, takođe smanjuje i rizik od pojave raka kože.  

Šminka

Sada kada smo tvoje usne doveli u top stanje, ostaje ti samo da naneseš svoj omiljeni ruž. Ne zaboravi da nijansu biraš prema boji kose, odnosno očiju. Tako će tvoja prirodna lepota i ženstvenost biti u prvom planu! :)

Tvoj MARK