Zašto pilinzi od kafe moraju postati deo tvoje beauty rutine ovog proleća?


piling kože

Ćao draga,

Zanima te odgovor na pitanje iz naslova? J Pa dovoljno je reći: „JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARKA“!, ali ... Hajde da budemo malo konkretniji. U susret proleću tvoja koža ne može sama. Potreban joj je snažan i jak partner koji će joj omogućiti da se brzo i lako adaptira na promenu temperature i količine vlažnosti u vazduhu. Drugim rečima, potreban joj je neko ko će je probuditi iz zimskog sna! Dakle, ako tražiš nekoga, nekoga za proleće, samo ja sam piling za tebeee! :)

Zašto kafa?                                                                  

Razlog je vrlo jednostavan. Ako tvoje telo budi iznutra, zašto ne bi mogla i spolja? :) Šalu na stranu, kafa je odličan antioksidant. Zato tretman prirodnim pilingom od kafe ima pozitivan efekat na tvoju kožu. Savršeno je čisti i hidrira i priprema za prolećne izazove. Pažljivo odabrana i sveže mlevena zrna kafe robuste će već posle jednog tretmana odstraniti izumrle ćelije iz kože i učiniće kožu nežnom i glatkom.

Osim kafe u sebi sadržim hladno ceđeno bademovo i organsko kokosovo ulje. Tu su još smeđi sećer, morska so i vitamin E. Inače, svi moji sastojci su potpuno prirodni. Ne sadržim konzervanse, a hemiju izbegavam u širokom luku. Sve u svemu, MARK scrub prirodni piling od kafe predstavlja jedinstven miks  potpuno prirodnih sastojaka i fantastičan piling za negu tvoje kože. Ponosno će je štititi i otkloniti sve njene nedostatke. Obezbediće joj neophodnu hidrataciju, očistiti pore i odstraniti strije i celulit.

piling od kafe

Umalo da zaboravim. Dolaskom proleća i toplijih dana, kod mnogih žena pokreće se i pitanje tena! Piling kože je jedan od osnovnih preduslova za dobijanje dobrog i jakog tena.

Za prolećno buđenje preporučujem MARK Coffee Kokos. Dok ja budim tvoju kožu, moj čarobni miris kokosa će razbuditi tebe i sva tvoja čula! :)

Nadam se da ti je sada jasno zašto pilinzi od kafe moraju postati deo tvoje beauty rutine ovog proleća? J

P.S. Probaj me i probudi sebe i svoju kožu iz zimskog sna!

Tvoj MARK