JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Zašto pilinzi od kafe moraju postati deo tvoje beauty rutine ovog proleća?

Zašto pilinzi od kafe moraju postati deo tvoje beauty rutine ovog proleća?

09 Mart, 2018

piling kože

Ćao draga,

Zanima te odgovor na pitanje iz naslova? :) Pa dovoljno je reći: „JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARKA!" Ali, hajde da budemo malo konkretniji. U susret proleću tvoja koža ne može sama. Potreban joj je snažan i jak partner koji će joj omogućiti da se brzo i lako adaptira na promenu temperature i količine vlažnosti u vazduhu. Drugim rečima, potreban joj je neko ko će je probuditi iz zimskog sna! Dakle, ako tražiš nekoga, nekoga za proleće, samo ja sam piling za tebeee! :)

Zašto kafa?                                                                  

Razlog je vrlo jednostavan. Ako tvoje telo budi iznutra, zašto ne bi mogla i spolja? :) Šalu na stranu, kafa je odličan antioksidant. Zato tretman prirodnim pilingom od kafe ima pozitivan efekat na tvoju kožu. Savršeno je čisti i hidrira i priprema za prolećne izazove. Pažljivo odabrana i sveže mlevena zrna kafe robuste će već posle jednog tretmana odstraniti izumrle ćelije iz kože i učiniće kožu nežnom i glatkom.

Osim kafe u sebi sadržim hladno ceđeno bademovo i organsko kokosovo ulje. Tu su još smeđi sećer, morska so i vitamin E. Inače, svi moji sastojci su potpuno prirodni. Ne sadržim konzervanse, a hemiju izbegavam u širokom luku. Sve u svemu, MARK scrub prirodni piling od kafe predstavlja jedinstven miks  potpuno prirodnih sastojaka i fantastičan piling za negu tvoje kože. Ponosno će je štititi i otkloniti sve njene nedostatke. Obezbediće joj neophodnu hidrataciju, očistiti pore i odstraniti strije i celulit.

piling od kafe

Umalo da zaboravim. Dolaskom proleća i toplijih dana, kod mnogih žena pokreće se i pitanje tena! Piling kože je jedan od osnovnih preduslova za dobijanje dobrog i jakog tena.

Za prolećno buđenje preporučujem MARK Coffee Kokos. Dok ja budim tvoju kožu, moj čarobni miris kokosa će razbuditi tebe i sva tvoja čula! :)

Nadam se da ti je sada jasno zašto pilinzi od kafe moraju postati deo tvoje beauty rutine ovog proleća? 

P.S. Probaj me i probudi sebe i svoju kožu iz zimskog sna!

Tvoj MARKEnglish   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България