JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Želiš li da izgledaš savršeno za svoju svadbu?

Želiš li da izgledaš savršeno za svoju svadbu?

06 Avgust, 2017

kako se  spremiti za svadbu

MARK: Ćao lepotice!

TI: MARK! Stigao siiiiii.... :)

MARK: Pa znaš da ja uvek brzo stižem. Ja sve pratim. Znam da ima parova koji se trenutno kupaju, sunčaju i uživaju u čarima leta na moru, ali ima i drugih koji uveliko spremaju svadbu. Da da, leto je idealno vreme za svadbu, složićeš se? A pošto sam ja uvek tamo gde je sređivanje i ulepšavanje, stigao sam sa mora specijalno za tebe.

TI: Divan si... Mnogo te volim...

MARK: <3 <3 <3

TI: I kako si se proveo na moru?

MARK: Hvala na pitanju, bilo mi je mnogo lepo. Noćima nisam mogao da spavam od uzbuđenja.

TI: Zašto MARK?

MARK: Znaš već, sve te devojke, noge, guze... sve su me mazale, utrljavale... govorile da me vole...

TI: Ja te obožavam i zato sam ti pisala, ne mogu bez tebe da se udam.

MARK: Znam i zato sam tu. A sad slušaj šta ti govorim:

Pošto su ostale samo dve nedelje do svadbe moramo da budemo brzi i efikasni. U narednih sedam dana svakog dana tretiraj kožu pilingom od kafe. Preporučujem moju ediciju sa mirisom kokosa, MARK Coffee Kokos. Nanosi me na celo telo, svako veče. Kokosovo i bademovo ulje će hidrirati kožu tvog tela i učiniti je mekšom i blistavijom.

 PILING OD KAFE ZA LICE I TELO

Početkom sledeće nedelje je vreme da posetiš frizera i kozmetičara. Obavezno to uradi sedam dana pre svadbe, kako bi tvoja kosa dobila pravu nijansu i kako bi imala savršenu frizuru. Manikir i pedikir uradi najmanje pet dana pred svadbu. Obavezno svakog dana me nanosi na noge, kako bi ti stopala savršeno izgledala u sandalama. Ne zaboravi ruke, moraju biti meke i negovane, pa prsten mora jednostavno da sklizne na prst i svi će ga fotkati tokom celog dana. Poseti i kozmetičara obavezno pet - šest dana pre svadbe, kako bi se koža lica smirila od iritacija, a nakon toga svako veče nanosi me blago na lice kao masku. Moja ulja će hidrirati kožu lica i biće spremno za savršenu šminku.

Dva dana pred svadbu:

  • Operi kosu. Stavi me na vrhove samo. Ostavi da odstojim 10ak minuta i isperi me. Posle mene kosa će biti meka, glatka i spremna za frizuru.
  • Uradi depilaciju. I opet ja, nanesi me lagano, bez utrljavanja. Slobodno me malo pokvasi kako bih se bolje pripojio uz tebe. Tu sam da sprečim iritacije i da umirim kožu.

Veče pred svadbu: Uradi piling usana sa mojim MARK Coffee Lips pilingom, koji pored kafe, kokosovog i bademovog ulja, sadrži i ulje jojobe i pčelinji vosak. A nakon pilinga nanesi moj MARK Coffee Lips balzam za usne koji će hidrirati ih tokom cele noći. Biće spremne za savršen poljubac, a tvoj dragi će poželeti da te ljubi celog dana.

SAVET: Naspavaj se dovoljno. Za idealnu šminku i ten, koža mora biti odmorna.

Na dan venčanja, ustani odmorna i tvoja koža će spremna dočekati šminkera. Tvoja kosa će biti spremna za frizuru. A venčanica će savršeno ići uz negovano telo.

SAVET: Muškarci obično ne vole previše nege, ali nagovori tvog dragog da uzme moj MARK for HIM after GYM i neka nanosi na telo sedam dana pre svadbe. Miris mente i čokolade deluje osvežavajuće, a sam piling hladi mišiće i jako je prijatan za ove letnje dane. Veruj mi, oboje ćete uživati.

Lepotice, to je sve od mene. Želim vam oboma da uživate u tom vašem danu, a naravno i kasnije. I nastavite da se družite sa mnom i posle svadbe. Čekaću vas u kupatilu svako veče i radovaću se svakom našem susretu.

TI: Oooo MARK hvala ti! Šta bih bez tebe... Neodoljiv si...

MARK: <3 <3 <3

A ti? Želiš li da izgledaš savršeno za svoju svadbu? Potraži me na Instagramu i Facebook-u!

Tvoj MARKEnglish   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България