JER SVAKA KOŽA ZASLUŽUJE MARK-a!

Želiš savršen ten za ovo leto?

Želiš savršen ten za ovo leto?

10 Jun, 2017

savršen ten za leto

Ćao lepoticeee!

Polako ali sigurno stiže moje omiljeno godišnje doba! Nisam Titov pionir, ali uzviknuću triput ura za leto! URA, URA, URA! Pitate se zašto volim leto?   Iskreno zbog vas žena. :)  Sem vas, sortsa i papuča, tokom leta mi ništa drugo ne treba. Dobro, eto možda koje pivo i naočare za sunce. :)

Joj kako volim kada otkrijete svoja tela u dolazećim mesecima. Majičice, sortsići, minići... :) E to ja zovem uživanje u lepoti. Ne znam za tebe, ali vidim da se moje komšinice ovih dana opasno spremaju za leto. Non stop su na terasi ili u bašti. Sunčaju se i traže svoj savršen ten za ovo leto. Nekada je beo ten označavao aristokratiju, dok je potamnela koža bila odlika običnog naroda. Danas stvari stoje malo drugačije. Ako hoćeš da budeš moderna, moraš „da pocrniš“! :) Danas se od žena jednostavno traži taman ten!

Kako do savršenog tena?

Odmah da kažem da ti ja ne preporučujem solarijum. Mislim da to zaista nije zdravo, a ako se ne varam, naučnici su to i dokazali. Moja preporuka je sunčanje! Majka priroda je ipak najbolja za tebe i tvoju kožu. Gde je sunčanje, tu su i UV zraci. Gde su UV zraci, tu su i potencijalni problemi za kožu. Preterano izlaganje ultraljubičastim zracima, često dovodi do crvenila, opekotina i oštećenja na koži. Velika opasnnost vreba i od loših preparata za sunčanje. Naučnici tvrde da je većina njih ustvari štetna po kožu. Naime, sve te kreme i losioni za sunčanje u sebi sadrže nano-čestice titanovog dioksida i cinkovog oksida. Ako ne odgovaraju tipu i starosnoj dobi tvoje kože, baš kao i UV zraci vrlo lako mogu izazvati njena trajna oštećenja i velike posledice po njen izgled i njeno zdravlje. Sve u svemu, treba izabrati prave preparate i  ne preterivati sa sunčanjem.  

MARK SAVET: Piling kože za bezbrižno sunčanje!  

Pitaš se zašto je dobro uraditi piling kože pre sunčanja? Pre svega bilo koji od MARK pilinga će  savršeno očistiti kožu od izumrlih ćelija. Tu su još i hidratacija, čišćenje pora, nežnost i mekoća... Ipak, za tople i sunčane dane moja preporuka je MARK Coffee Pepermint. Zahvaljujući menti koja se u njemu nalazi i čiji će te miris maksimalno osvežiti, MARK Coffee Pepermint će ti rashladiti kožu, i sprečiti pojavu crvenila i opekotina od sunca. Sem toga zahvaljujući njemu zaštitićeš se i od komaraca i krpelja. Ova dva veoma naporna i napadna insekta svoje napade manifestuju ubodima na površinskom sloju kože, i  zahvaljujući virusima koje prenose često mogu da izazovu razna oboljenja, odnosno infekcije, kako same kože, tako i celog organizma. Zahvaljujući mom osvežavajućem mirisu mente, komarci i krpelji će bežati od tebe kao miševi od mačke! :) Ne znam da li znaš, ali ni jedni ni drugi ne vole miris mente. Mislim da sam ti sve rekao. Ako imaš nekih pitanja slobodno mi se javi na Instagramu ili Facebook-u. Ako ti je lakše pošalji mi mail na info@markscrub.rs.

P.S. želim da te pretvorim u „mačku“ koju će ovog leta na plaži poželeti svaki muškarac.

Tvoj MARK

 English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Magyar   Polska   България