FAQ - Sve što treba da znaš...


 • Koliko vremena je potrebno MARK-u da pokuca na tvoja vrata? 

Trudimo se da budemo ekspeditivni i da sve tvoje porudžbine realizujemo najbrže što možemo.  Uobičajeno vreme isporuke na tvoju adresu je između 1 i 5 radnih dana, u zavisnosti od količine proizvoda u našoj centrali. Trudimo se da porudžbine pristigle do 10h pošaljemo tog istog, a porudžbine pristigle posle 10h sledećeg radnog dana. Ako se desi da ti MARK paket ne bude isporučen u roku od 5 radnih dana, slobodno mi napiši mail na info@markscrub.rs . Proveriću šta se dešava i rado ću ti pomoći. 

 • Kako da koristim MARK piling?

Nanesi me na svoje vlažne i nežne dlanove. Dovoljno je sasvim malo mene na njima i uživanje može da počne. Kružni pokreti i lagana masaža. Poseban fokus stavi na problematične zone tvoje kože. Možeš me upotrebiti i na izdvojenom delu tela. Primera radi ako nisi ispod tuša, možeš me razmazati po svom licu. Za odličan efekat, ostaviti me 5 do 10 minuta na svojoj koži. Dok čekaš, možeš napraviti jedan selfi sa monm, ili bilo koju zanimljivu fotografiju koju ćeš kasnije podeliti na Instagramu. Moj profil je markscrubrs. Ozanči me na slici :) Na kraju me pažljivo isperi. Preporučujem ti da me koristitiš 2 do 3 puta nedeljno, a pošto sam potpuno neškodljiv, to ne mora biti tvoja mera :) 

 • Kada možeš očekivati prve rezultate mog rada?

Neću da se hvalim. Videćeš i sama da sam stvarno neverovatan. Već posle prvog tretmana sa mnom, tvoja koža će biti lepa, meka i hidrirana.

 

 • Imaš osetljivu kožu? Pitaš se da li me smeš koristiri?

Naravno da smeš!  Zar si zaboravila da sam poptuno prirodan? Pogodan sam čak i za najosetljivje tipove kože. Uostalom uvek možeš da me probaš na maloj površini svoje kože.

 • MARK na tvom licu? 

 Daaa! Bez problema ga možeš koristiti i na svom licu. 

 • Koliko dugo će ti trajati jedno MARK pakovanje?

Zavisi koliko često ćemo se sretati ispod tuša :) Ako to bude dva puta nedeljno potrajaću ti i do mesec dana. Zavisi i od količine pilinga koju budeš koristila u toku jednog tretmana, odnosno od toga da li ćeš me razmazati po celom telu, ili samo na nogama, laktovima, odnosno licu.

 • Gde da me čuvaš kada nisi pored mene? 

Moje pakovanje je otporno na vodu. Ipak, posle svakog korišćenja ga dobro zatvori i ostavi na suvom i hladnom mestu. Pripazi da mokrim rukama slučajno ne uneseš vodu u moje pakovanje :(  Uvek možeš da kupiš i moju veoma praktičnu MARK čašu za piling.

 • Kako funkcioniše sistem dostave?

Sve je vrlo jednostvano. Dolazim ti preko kurirske  službe AKS EXPRESS KURIR. Troškove mog dolaska moraš platiti po važećem cenovniku navedenom u poružbini.

 • Da li je MARK piling lek?

Neee! MARK piling za lice i telo nije kategorizovan kao lek. Registrovan je kao kožmetički proizvod napravljen od potpuno prirodnih sastojaka. Osnovni sastojak MARK pilinga je kafa robusta.  

 • Kako možeš da platiš svoju MARK porudžbinu?

I to je vrlo jednostavno. Platićeš me kuriru u trenutku preuzimanja.

 • Želela bi da sarađuješ sa mnom? Imaš neka pitanja za mene?

Svoje predloge odnosno pitanja mi slobodno možeš napisati na info@markscrub.rs . Sigurno ću odgovoriti, a potrudiću se da odgovor ne čekaš dugo.