Načini plaćanja - old


Cena za kupljenu robu se plaća u trenutku preuzimanja naručene robe, s tim da Kupac pri preuzimanju ne mora biti lično prisutan. O vremenu dostave robe Kupac će biti obavešten telefonom od strane kurirske službe. Rok isporuke teče od prvog narednog radnog dana posle narudžbine. Za robu kupljenu preko internet prodavnice rok isporuke je do 5 (pet) dana od dana prijema porudžbine od strane potrošača. Isporuke se ne vrše subotom, nedeljom i državnim praznicima. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Načini plaćanja

  • Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

  • Plaćanje kreditnim i debitnim karticama

Ovaj način plaćanja podrazumeva da se nakon potvrde porudžbenice sredstva rezervišu na Vašoj kartici. Sredstva se skidaju sa Vaše kartice kada vi dobrovoljno unesete i odobrite podatke o vašoj kreditnoj/debetnoj kartici (broj kartice, CVV, validnost kartice). Odustajanje od porudžbine moguće je do trenutka skidanja sredstava sa kartice.

Napomena

Ukoliko ne izvršite plaćanje po narudžbenici u roku od 7 dana od dana njenog kreiranja, ista će biti stornirana i obrisana. Nakon isteka perioda od 7 dana plaćanje po toj narudzbenici nije moguće, ali možete napraviti novu narudžbenicu i izvršiti uplatu po njoj.

Cene

Sve cene su iskazane u dinarima bez PDV. Prodavac zadržava pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine.