O NAMA


MARK YOUR COSMETICS je privatna kompanija iz Novog Sada osnovana 2016.godine. Glavni cilj kompanije je distribucija prirodne kozmetike i pratećih aksesoara brenda „MARK face and body” (ili „MARK”). Naša lokacija omogućava našem partneru iz Slovačke, kompaniji Forward Group da svoje proizvode distribuira kako u Srbiji tako i u susednim zemljama kao što su Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, BIH i Makedonija.
Proizvodnju, pakovanje i testiranje svih MARK proizvoda obavlja specijalizovani tim kompanije Forward Group-a sa naglaskom na eco-friendly pristupu. Potpuno podržavamo njihov rad i zajedno verujemo da su prirodni sastojci bez konzervanasa i veštačkih boja najbolji za ljudsko telo. Proizvodi koje distribuiramo nisu testirani na životinjama i svi su laboratorijski ispitani, sertifikovani i registrovani.
MARK YOUR COSMETICS nudi svojim kupcima visok kvalitet prirodnih kozmetičkih proizvoda, koji im pomažu da neguju ili uklone svakodnevne nesavršenosti na koži na pravi i zdrav način i da nauče da nega kože može biti zabavna. Osnovni slogan brenda da „svaka koža zaslužuje MARK-a“, jasno pokazuje da nega kože nije samo za muškarce ili žene, stare ili mlade, bogate ili siromašne, nego za sve ljude koji žele zdravu kožu i koji pokušavaju da uklone njene nesavršenosti... Nega kože prirodnim proizvodima je za svakoga, bez izuzetaka. Naš cilj je da svakoj koži damo mogućnost da bude zdrava. Naša misija je da obezbedimo negu kože prirodnim proizvodima za svakoga, bez izuzetaka i da pomognemo svakoj koži da bude zdrava.
Naša misija je da obezbedimo negu kože prirodnim proizvodima za svakoga, bez izuzetaka i da pomognemo svakoj koži da bude zdrava.