Zaštita ličnih podataka


Prodavac obezbeđuje sigurnost i zaštitu od zloupotrebe ličnih podataka. Svi podaci o potrošačima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Kurirska služba koja vrši dostavu kupljene robe ima mogućnost pristupa podacima potrebnim za izvršenje ugovorenog posla – ime, prezime, adresu i broj telefona potrošača.             

Potrošač je odgovoran za pristup svom sistemu i zaštitu svojih korisničkih informacija i lozinke. Takođe, Potrošač garantuje za tačnost i istinitost svih informacija poslatih Prodavcu.

Prodavac se obavezuje da trajno zaštiti lične podatke potrošača u skladu sa propisima. Navedeni podaci će se koristiti isključivo za slanje informativnog materijala, ponuda, faktura i drugih potrebnih sredstava komunikacije.       

Potrošač može dati saglasnost Prodavcu da ga obaveštava o svojim novim ponudama, akcijama i sniženjima na broj telefona i e-mail adresu. Potrošač u svakom trenutku, slanjem zahteva u pisanoj ili elektronskoj formi, može povući svoju saglasnost posle čega neće dobijati pomenuta obaveštenja.

Šta su kolačići?

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju na vaš uređaj kada posetite naš web-sajt. Kolačići se potom šalju nazad, na web-sajt sa koga potiču, na svakoj naknadnoj poseti ili na neki drugi web-sajt koji prepoznaje taj kolačić. Kolačići deluju kao memorija za ovaj web-sajt, omogućavajući tom web-sajtu da zapamti vaš uređaj na posetama kada se vraćate. Kolačići takođe mogu da zapamte šta su vaše preferense, poboljšaju iskustvo korisnika, kao i da skroje reklame koje vidite tako da one budu najrelevantnije za vas. Više informacija o kolačićima, uključujući i to koji kolačići će biti poslati na vaš uređaj i kako da njima upravljate i da ih brišite možete naći na www.aboutCookies.org